Önceki Haber Sonraki Haber

Derdime çare baytarım yok

Erzurum'da bir iddaa bayiinde görüldü, kırmızı kart çıkar bahsine tarlalarını(!) bastı. Baytar'ın tarlaları da var, Mini Cooper'ı vardı onu da çekti bayiinin önüne

17/08/2012 Cuma Webaslan.com

EVREN GÖZ YAZIYOR...
www.twitter.com/evrngz


Türk futboluna hoşgeldiniz...

Her şeyin yeni sezon ile birlikte pembeleşeceğine mi inanıyordunuz siz? Sizi şöyle alalım, oturun soluklanın biraz...Peki siz, adalet mekanizmasını mı kullandınız cümle içinde, siz de şu tarafa doğru gelin ve biraz serinleyin, sizin ateşini var besbelli.

Engin Baytar, Erzurum'da baklava(!) çaldı. Cüneyt Çakır'ı silkelemedi yalnızca, şike yaptı Engin Baytar, kar amaçlı suç örgütü kurdu, kasası da Melo'ydu... O da saha dışındaki ayağıydı şikenin. Teşvik de yaptı aynı anda. Hatta Baytar, Erzurum'da bir iddaa bayiinde görüldü, kırmızı kart çıkar bahsine tarlalarını(!) bastı. Baytar'ın tarlaları da var, Mini Cooper'ı vardı onu da çekti bayiinin önüne.

Play-off sistemini TFF'ye öneren de Engin Baytar'dır. Havuz sistemindeki ilk kulacı da Baytar atmıştır. Yabancı kuralının ülkemizde 6222'ye(!) çıkarılmasına sebep olan da Engin Baytar'ın ta kendisidir. Bazı lig maçlarında yayıncı kuruluşun kablolarını kesen de Baytar'ın okey arkadaşlarıdır, dolayısıyla onlar da suçlu. Onlara da 11 yıl okeyden men cezası gelecek yakın tarihte.

Artık renklerin birbirine bu denli karışmasıyla renk körü olan futbolumuzun adaletinde Engin Baytar, aleni şekilde ırkçıdır da. Oyundan çıkarken dördüncü hakeme Holikaçukça "pis zenci" demiştir. Ülkemizin dördüncü hakemleri bile elit(!) olduğundan Na-Dene dil ailesine bağlı ve Alaska'da çok az kişinin konuştuğu Holikaçukça bilen bir hakeme denk geldiği için cezası katlanmıştır. O dördüncü hakkemimiz Holikaçukça bilmese, 3 maç ile yırtabilirdi Baytar.

"Derdime çare baytarım yok... Melek bir yandan şeytan bir yandan..."

Allah, futbolseverlere sabır versin.

2012-2013 sezonu hayırlı ve uğurlu olsun...(!)

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  Ana Sayfaya Dön
Webaslan Anasayfasına Dön