Önceki Haber Sonraki Haber

2000 modeli tamam!

Galatasaray'ın yeni transferler sonrası 2000 yılındaki modele uygun bir kadro yakaladığı görünüyor.

07/02/2013 Perşembe Milliyet

Yıldızlarla dolu kadrosunu devre arası transfer döneminde Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi iki dünya starıyla modifiye eden G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim köklü değişikler yapmaya hazırlanıyor.. Yardımcılarıyla birlikte geceli gündüzlü yaptığı çalışmalar neticesinde oyun sistemini revize etme kararı alan İmparator, 4-4-2'den 4-3-1-2'ye dönüş için düğmeye bastı. Deneyimli teknik adam mevcut kadrosunu 2000 yılında Avrupa'nın devlerini dize getiren şablona uyarlamayı kafasına koyarken, Drogba ve Sneijder'in o taktiğe tam uygun olduğunu düşünüyor..

Terim önderliğindeki teknik heyetin yaptığı uzun süren beyin fırtınası sonrası sarı-kırmızılıların sezonun geri kalanındaki ideal 11'i de neredeyse kesinleşti gibi. Buna göre Fatih Hoca'nın yeni Hakan Şükür'ü Drogba, Arif Erdem'i Burak Yılmaz, Hagi'si ise Wesley Sneijder olacak.. Ancak Burak Fildişili'nin tam yanında değil, biraz gerisinde, forvet arkası gibi oynayacak.. Orta alanı Hamit-Selçuk-Melo 3'lüsünden kurmayı planlayan Terim, performans durumlarına göre bu mevkide Yekta, Amrabat ya da Emre'den birini bu 3'lünün arasına monte edebilir..

RIERA KULÜBEYE

İmparator'un rötuşlarıyla oluşacak yeni şablona göre Albert Riera büyük bir olasılıkla yabancı kontenjanına takılacak. Defansta Eboue, Dany ve Fernando Muslera'nın yerinin banko olduğu düşünülürse 6 yabancı kontenjanını dolduracak olan sarı-kırmızılılar uzun süredir formasına hasret kalan Hakan Balta'yı zorunluluktan ilk 11'de sahaya sürecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  Ana Sayfaya Dön
Webaslan Anasayfasına Dön