Erden Timur'dan Adana Demir maçına dev motivasyon!
26.04.2024

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına, sezonun maçı gözüyle bakıyor ve bunu da futbolculara hissettiriyor. Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur kritik mücadeleler yaptığı konsantrasyon hamlelerine bir yenisini ekledi. Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin duvarlarını motivasyon mesajları yerleştirildi. Her futbolcunun fotoğrafının altına farklı bir mesaj yazıldı. Kaan Ayhan bu mesajlardan birini sosyal medya hesabından paylaştı.

FUTBOLCULARA SÜRPRİZ

Gurbetçi futbolcunun görselinde, "Yorulmadan, yıkılmadan dimdik ayakta! Şampiyonluk çok yakın" ifadesi yer aldı. Timur; Manchester United, Trabzonspor ve Ankaragücü deplasmanlarından önce de futbolculara yönelik mesajlar ve videolarla motivasyon sağlamış, sarı-kırmızılılar bu üç maçı da kazanmayı başarmıştı.

KAZAN İŞİ KOLAYLA

Galatasaray 34. haftanın açılış maçında Adana Demirspor deplasmanında... Sarı-kırmızılılar kazanarak Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe ile puan farkını yediye yükseltmeyi ve rakibini iyice strese sokmayı hedefliyor. Cimbom'da bir diğer amaç, ligde rahat bir konumda olan Demirspor'u mümkün olan en farklı şekilde yenip geride oldukları genel gol averajında da Fenerbahçe'yi geçmek.

ÇİFTE REKOR PEŞİNDE

Galatasaray bugün kazanırsa Süper Lig'de üst üste 15. galibiyetini alıp geçen sezon 14 ile ele geçirdikleri üst üste maç kazanma rekorunu geliştirecek. Cimbom puanını da 93 yapacak ve lig rekorunu elinde bulunduran Fenerbahçe'nin 1988-89 rekoruna ortak olacak.

 
Diğer Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde şifresiz maç müjdesi!
Uğur Meleke'den Icardi için Hagi-Alex örneği!
Fernando Muslera rekoru erteledi
Stefan Kuntz için sürpriz gelişme!
Oğuz Aydın için Galatasaray açıklaması
Dortmund, Sancho ile devam etmek istiyor!
Erce Kardeşler: "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz"
Lukaku: "Bana Mertens söyledi"
UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.