Oğuz Aydın için Galatasaray açıklaması
06.05.2024
Gelecek sezonun transfer planlaması için çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın, Corendon Alanyaspor'daki performansıyla dikkat çeken Oğuz Aydın'ı renklerine bağlamak istediği ve Akdeniz ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun da Oğuz için ilk etapta 7 milyon Euro istediği, ardından bunun pazarlıkla 5 milyon Euro’ya düştüğüne dair çıkan haberlerle alakalı Başkan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi.

"Kimseyle görüşmemiz ve pazarlığımız olmadı"

Çavuşoğlu, "Şimdiden asılsız haberlere başladılar. Kimseyle görüşmemiz ve pazarlığımız olmadı. Tamamen uydurma bir haber. Yurt içi ve yurt dışından birçok kulübün Oğuz'a talip olduklarına dair dair bilgiler geliyor.

"Lig bitinceye kadar da olmayacak"

Tekrar söylüyorum, Oğuz'la alakalı hiçbir kimseyle ve kulüple görüşmemiz olmadı. Lig bitinceye kadar da olmayacak" dedi.

Bu sezonki performansı

Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki sağ kanat futbolcusu, bu sezon forma giydiği 36 karşılaşmada 12 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Futbola Hollanda'nın AZ Alkmar altyapısında başlayan Oğuz Aydın Bucaspor, 1928 Bucaspor ve Karacabey Belediyespor formalarını da giydi. Başarılı oyuncu 2021 yılında Alanyaspor'a transfer olmuştu.


Diğer Haberler
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: "Galatasaray'dan puan alacağız"
Galatasaray'dan yılın transferi!
Mbaye Diagne'den Galatasaray paylaşımı!
Marco Reus'tan Dortmund taraftarına veda hediyesi
Derbiye saatler kala Fenerbahçe'de sakatlık
Süper Lig'den düşen ikinci takım Karagümrük oldu!
Süheyl Batum: "Dünyanın en kolay dokunulabilir takımıyız"
Galatasaray - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
Trendyol Süper Lig'de puan durumu
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.