Oğuz Aydın için rakamı artırdık
05.07.2024

Galatasaray Oğuz Aydın transferi için girişimlerini sürdürüyor. Galatasaray Oğuz Aydın için Alanyaspor'a yeni bir teklif sundu ve rakamı artırdı.

Bir süredir Oğuz Aydın için Alanyaspor ile görüşmeler sürdürülüyordu. Başkan Dursun Özbek'in de Alanyaspor yönetimiyle bizzat temasta olduğu biliniyordu.

FAZLA VEREN OĞUZ'U ALIR

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oğuz Aydın için Türkiye'den Beşiktaş'ın da devrede olduğunu belirtirken, Hollanda'nın Ajax ekibinin de Oğuz Aydın için ciddi bir ilgisinin olduğunu ve tüm kulüplerle Oğuz Aydın'ın transferi konusunda görüştüklerini söyledi, en fazla parayı veren kulübün bu transferi bitereceğini de ifade etmişti.

RAKAMI ARTIRDILAR

Teknik Direktör Okan Buruk'un da ısrarla istediği Oğuz Aydın için Galatasaray'ın daha önce önerdiği rakamı artırdığı dile getiriliyor. Gazeteci Yakup Çınar, sosyal medyadan aktardığı bilgide Galatasaray'ın Oğuz Aydın için Alanyaspor'a yaptığı teklifi 5.7 milyon euro seviyesine çıkardığını duyurdu.

Alanyaspor yönetimi teklifi değerlendirip Galatasaray yönetimine bir cevap verecek. Buna göre Oğuz Aydın'ın Galatasaray'a transferi olumlu veya olumsuz olarak ilerleyecek.

Diğer Haberler
A Milli Takım'a Ferdi ve Barış Alper damgası!
Türkiye'de olay ayrılık! Daha 1 ay olmadan..
Dünyaca ünlü oyuncudan futbola veda kararı!
Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı!
Babel'den Ajax'a Barış Alper önerisi!
Kaan Ayhan ameliyat olacak mı?
Futbolun zarif yüzü: Toni Kroos
Galatasaray'da Efe Akman'la anlaşma!
Galatasaray'da Zaha'yı hırs bastı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.