Servet Çetin: "Galatasaray yüzde 90 şampiyon"
18.05.2024

Galatasaray ve Fenerbahçe'yle oyunculuk döneminde şampiyonluklar yaşayan teknik direktör Servet Çetin, derbi öncesi konuştu.

Çetin şu ifadeleri kullandı: "Ben yarın oynanacak derbiye iki puan farkla Fenerbahçe'nin geleceğini düşünüyordum ama talihsiz kayıplar yaşadı. BU yüzden Fenerbahçe açısından bu maç çok önemli. Fenerbahçe taraftarına galibiyet hediye etmek ve şampiyonluğu son maça taşımak istiyor ama Galatasaray için de önemli bir prestij maçı olacak. İki teknik adamın da sahaya çıkaracağı kadrolar oldukça önemli.

"ÖZGÜVEN FARKI VAR"

Fenerbahçe yaşadığı kayıplar sonrasında demoralize oldu, dizginleri elinden kaybetti. Yarıştan koptular. Okan hocanın Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlara karşı sergilediği futbollar ortada. Galatasaray özgüvenli bir oyun ortaya koyuyor. F.Bahçe, stresli oyun oynuyor. Galatasaray ise stresi iyi yönetiyor. Telaş yapmadan sabırla skoru alıyor, özgüvenleri çok fazla. İki takım arasındaki net fark bu. Skorlara da yansıyor. Fenerbahçe'nin matematiksel olarak şansı olsa da Galatasaray %90 şampiyon."

BİLYONER'DE DEV DERBİYE OYNAMAK İÇİN TIKLA!

Kaynak: Fotomaç
Diğer Haberler
Dünya futbolunun kalbi Almanya'da atacak
Victor Nelsson, EURO 2024 sonrası gidici
Erden Timur'un yerine Hatipoğlu
Şampiyonlar Ligi Real Madrid'in!
Dursun Özbek: "Transferler hazır! Mourinho fark etmez!"
Galatasaray gurbetçi yıldızı bitiriyor; uzun süredir listedeydi!
Galatasaray'da hedef: Sofyan Amrabat
Borussia Dortmund - Real Madrid: 11'ler
Konyaspor: "Galatasaray camiası kışkırtıldı"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.