Arroyo ve Galatasaray yorumu
06.03.2015

Turkish Airlines Euroleague'de bu gece Galatasaray Liv Hospital'in karşısına çıkacak olan Real Madrid'in Meksikalı pivotu Gustavo Ayon Carlos Arroyo'nun takımdan ayrılmasını değerlendirdi.

2.08'lik oyuncu, "Arroyo'nun yokluğunda Galatasaraylı oyuncular bir adım öine çıkacak ve kendilerini gösterme fırsatı yakalayacak. Takımda çok kaliteli isimler var. Bence Galatasaray şimdi daha tehlikeli. Seyirci faktörünü de düşünürsek zor bir maç olacak" diye konuştu.

Real coachu Pablo Laso da rakiplerinin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini bildiklerini ancak buna karşın temkini elden bırakmayacaklarını söyledi:

"Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var. Sinan Güler, Ender Arslan, Pocius, Erceg ve Kerem Gönlüm çok iyi isimler. Maça çok sıkı hazırlandık çünkü ne olursa olsun Türkiye'de kazanmak kolay değildir. Galatasaray'ın problemleri var ancak bunu düşünmüyoruz. Eksikleri var ama kaliteli oyuncuları da var".

Sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayıran Carlos Arroyo'nun yokluğunu da değerlendiren İspanyol antrenör, "Arroyo Galatasaray'ın setlerini kuran ve bir çok oyun üreten bir oyuncuydu. Bire birde çok etikili olan, skora büyük katkısı olan, pick and roll'ları iyi kullanarak arkadaşlarını sayıyla buluşturan bir isimdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet
Diğer Haberler
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'e kötü haber!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Galatasaraylı Günay'a 2 maç ceza
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.