En güvenilen Aslan...
19.03.2016
WEBASLAN - Derbiye kısa bir süre kaldı. Heyecan doruk noktaya ulaşmak üzere. Yıldızlarımızın incelemesine hız kesmeden devam ediyoruz.  Futbolda gol atmak kadar yememek de önemlidir. Bazen attığın bir gol ile kazanırken bazen de yemediğin bir golle şampiyon olursun. Birinin sonucu sevinç olur, diğerinde konsantrasyon olmadan hüsran yaşama ihtimalin fazladır.

Bu sezon sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da, her şeye rağmen aynı istikrarlı performansını koruyan isimlerin başında Fernando Muslera geliyor. Zaman zaman savunmanın yaptığı hatalar nedeniyle rakiplerle fazla uğraşmak zorunda kalan Muslera, Fenerbahçe önünde sarı-kırmızılıların en kritik ismi olacak. Taraftarın sevgilisi haline gelen Uruguaylı kaleci, bu sezon kalesinde fazla gol görse de kurtardığı pozisyonlarla Galatasaray'a puan ya da puanlar kazandırmaya devam etti.

Belki de sezonun maçına çıkacak Galatasaray'da, derbinin kaderini belirleyecek isimler arasında gösterilen Muslera, yapacağı kurtarışlarla 3 puanı getiren isim bile olabilir... 

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Real Madrid'de Mbappe için 3 seçenek!
Barcelona'da 3 yıldız birden satılık listesinde
Tuchel'den Ralf Rangnick yorumu!
Okan Buruk'tan Zaha açıklaması!
Erik ten Hag: "Taraftar bizi destekliyor"
KIYAK: TFF, Fenerbahçe'nin cezasına indirim yaptı!
Foden, kariyer sezonunu yaşıyor!
CANLI: Adana Demirspor - Galatasaray
Bologna'nın kahramanı: Joshua Zirkzee
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.