"Gidip Kadıköy'de kazanacağız"
05.03.2015

Galatasaray'da forma giyen isimlerden Olcan Adın ve Umut BulutFenerbahçe ile oynayacakları derbi karşılaşması hakkında konuştu.

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Olcan Adın, "Takımın rahatlığını kendimize güvenimize bağlıyoruz. Galibiyetler bize güven aşıladı. Arkadaşlarım da ben de rahatım. Oraya gidip kazanacağımızı, iyi oynayacağımızı biliyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın golcülerinden Umut Bulut, "İki takım için de zor mücadele olacak. Son haftalara yaklaştığımı bu dönemde iki tarafı da zor bir maç bekliyor. İki takım için de telafisi olmayacak bir maç değil. Rahat görünebiliriz ama herkes bu maça iyi bir şekilde konsantre oldu. İnşallah oradan istediğimiz sonucu alırız. Kendimize çok güveniyoruz. İnşallah Allah da bizi mahcup etmez" diye konuştu.

"Derbide gol atmayı kafanda kurdun mu?" sorusuna cevap veren Umut Bulut, "Fenerbahçe maçında atacağımız gol çok önemli değil. Önemli olan topu kaleye sokabilmek. Kim atarsa atsın önemli değil. Atalım da kazanalım" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara mesajı sorulan Umut, "Taraftarlarımıza en büyük mesaj, onlara vereceğimiz güzel sonuç olacaktır. Galibiyet için gidiyoruz ama beraberlik de olabilir. Taraftarlarımızı alacağımız sonuçla mutlu edeceğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'dan tepki!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.