"Yenin artık şu Fener'i..."
04.03.2015
Galatasaray'ın 1999 yılında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan ve o maçta 1 de asist yapan Marcio, pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaraymaçını değerlendirdi. 

İşte Takvim Gazetesi'nde yer alan o haber...

Sarı-Kırmızılı takımın Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 16 yıl önceFenerbahçe'yi devirdiği maçın yıldızı MarcioGalatasaray'ın o tarihten bu yana Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenememesine "Yok artık, inanmıyorum. Böylesine büyük bir zaman aralığı kabul edilemez" diye tepki verdi. Brezilyalı futbolcu, Sarı-Kırmızılı futbolculara sitemde bulunarak şu mesajı iletti: "Yenin artık şu Fener'i. Bunu başaracak güç siz de var. Yeter ki buna inanın..." Marcio telefonu kapatmadan önce espri yapmayı da ihmal etmedi: "Eğer ihtiyacınız olursa ben buradayım. Hemen gelebilirim"

TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİ UZAYIP GİDİYOR!
Galatasaray'ının Kadıköy galibiyeti sırasında teknik direktör Fatih Terim'di.. Terim'den sonra göreve gelen 7 hoca Kadıköy'de galibiyet sevinci yaşayamadı. Uzayıp giden o teknik direktör listesinde Lucescu (3), Hagi (2), Gerets (3), Feldkamp (2) Skibbe (1), Rijkaard, Mancini (1) yer alıyor. Prandelli'ye ise Kadıköy'de maça çıkmak kısmet olmazkenGalatasaray'ın son teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise ilk kez Saracoğlu heyecanı yaşayacak.

DÖRT BAŞKAN GALiBiYET GÖREMEDi
Galatasaray'da Kadıköy galibiyeti sırasında başkanlık koltuğunda Faruk Süren vardı. Ardından gelen Mehmet CansunÖzhan Canaydın, Adnan Polat ve Ünal Aysal, Saracoğlu'nda galibiyet göremedi.

EMRE BU KEZ DİĞER CEPHEDE
G.Saray'ın Kadıköy'deki zaferinde yaptığı asistlerle galibiyette büyük rol oynayan Emre Belözoğlu bu kez karşı cephede, sarı lacivertli forma için mücadele edecek...

16 MAÇTA SADECE 4 BERABERLİK
1999'dan beri Kadıköy'de 16 kez Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe, 12 kez galibiyetle ayrılırken 4 maç ise berabere bitti.
Kaynak: Takvim
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.