İsmail Kartal'ı gözüne kestirdi!
03.03.2015

Kupadaki Manisa mesaisine yedek oyuncularıyla çıkacak olan Galatasaray’da, as futbolcular tamamen Fenerbahçe derbisine konsantre oluyor.

Her ne kadar Hamza hoca, “Önce Manisa maçı” dese de, Kadıköy planları yapılmaya başlandı bile. Hatta Hamzaoğlu, kupa sınavında sahaya süreceği yedek kadroyu bile derbiye göre belirledi. Pazar günü Saracoğlu’nda sakatlığı geçen Burak Yılmaz’ı en ileri uçta kullanmayı düşünen Hamza hoca, onun arkasında Sneijder ve solda Yasin’i oynatacak. Sağ kanatta ise Bruma ile Emre Çolak’tan birini tercih edebilir.

Sezonu kapatan Melo’nun yerine yine Hamit’e görev verecek olan Hamzaoğlu, orta sahanın merkezinde Selçuk’a güveniyor. Son haftaların formda ikilisi Koray-Chedjou, büyük ihtimalle bozulmayacak. Sağ bekte de Sabri’nin yeri garanti. Aslında Hamza hocanın karar veremediği tek bölge sol bek. Olcan’ın savunmada aksama ihtimalini göz önünde bulunduran başarılı teknik adam, burada Telles’i değerlendirebilir. Melo da olmadığından yabancı sayısı sorun olmayacak ve Bruma da aynı zamanda ilk 11’de görev yapabilecek. Kale tabii ki Muslera’ya emanet.

Fenerbahçe’yi izlemeye başladı

Diğer taraftan Hamza hocanın, Fenerbahçe’yi tam anlamıyla analiz edebilmek için eski maçlarını izlemeye başladığı ve buna göre tedbirler alacağı öğrenildi.

Galatasaray için mevcut puan durumunda beraberlik bile büyük avantaj olarak görülüyor. Dolayısıyla savunma tedbirini ön plana alan bir oyun anlayışı düşünülüyor. Taktik provalar ise yarından itibaren başlayacak.

Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'dan tepki!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.