Hamzaoğlu: 'Hedefimiz galip gelmek'
02.03.2015

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi kazanmak amacıyla Kadıköy'e gideceklerini söyledi.

Derbi müsabakasıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, hedeflerinin her maçtaki gibi galip gelmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istiyoruz. Herkes biliyor ki Kadıköy'de kazanmak kolay olmayacak ama zoru başarmak bizim için çok önemli. İnşallah iyi bir maç oynayacağız. Futbolun güzelliklerini ortaya koymak, Kadıköy'e iyi bir mücadeleyle Fenerbahçe derbisini kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 3, üçüncü Fenerbahçe'nin ise 4 puan önünde bulunduklarının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için erken. 'Şampiyon olduk' diyemeyiz. Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Diğer Haberler
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.