Fenerbahçe Ülker maçında kenarda mı?
02.03.2015

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Türkiye Basketbol Ligi'ndeki Anadolu Efes maçında iki teknik faul alarak diskalifiye olan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında cezalı duruma düştüğünü söyledi.

Özyer yaptığı açıklamada, Ergin Ataman'ın maç sonu basın toplantısında "Fenerbahçe Ülker derbisinde takımın başında bulunacağı" yönündeki açıklamasının yanlış anlamadan kaynaklandığını dile getirdi.

Ataman'ın verilen ilk teknik faulün direkt kendisine değil, benche çalındığını zannettiğini ve bu nedenle ceza almayacağını düşündüğünü aktaran Özyer, "Karşılaşmanın ardından maç raporunu inceledik ve her iki teknik faulün de direkt olarak çalındığını gördük. Anadolu Efes maçında, hakemler iki teknik faulü de direkt Ergin Ataman'a vermişler. Bu nedenle Fenerbahçe Ülker maçında takım başında bulunamayacak. Ergin Ataman hocamız, bir sonraki lig maçımızda cezalı duruma düştü" ifadelerini kullandı.

ATAMAN DA 'YOKUM' DEDİ

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker ile oynayacakları derbi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli çalıştırıcısı Ergin Taman, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun ile GS TV'ye konuştu ve "Bu sene Hamza Hoca'nın 4. yıldızı takacağına inanıyorum. Ekrem Hoca da geçen sene finalde Fenerbahçe'yi yenerek tarihi bir başarının altına imza attı. İnşallah bu sene de Fenerbahçe'yi yenecektir" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Ülker maçında kenarda olup olmayacağı hakkında da konuşan Ataman, "Biz güzel şeyler konuşmayı seviyoruz. Zaten sporumuzda kötü şeyeleri konuşan o kadar çok ki, sağolsunlar. Kötü şeyler üzerine konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe Ülker maçında sahada olamayacağım. İki teknik faulden birinin benche verildiğini düşünüyordum. Hakemler iki teknik faulü bana vermiş. Hiç önemli değil. Bu teknik kadro ile Türkiye'de son 4 yılda şampiyonluklar kazandık. Ben yarımcılarıma güveniyorum. Tribünde, taraftarımızla birlikte galibiyet için takımımızı destekleyeceğim" dedi.

Kaynak: Webaslan ve AA
Diğer Haberler
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'e kötü haber!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Galatasaraylı Günay'a 2 maç ceza
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.