Aslan, Melo'suzluğa alıştı!..
01.03.2015

Galatasaray artık Felipe Melo'suz oynamaya alıştı. Takımın başarısında en önemli isimlerden bir tanesi olarak gösterilen Brezilyalı futbolcunun geçirdiği sakatlık ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olması sarı-kırmızılılarda büyük endişeye neden olmuştu. Melo'suz maçlarda rakipleri karşısında zorlanan sarı-kırmızılılarda ameliyat olan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak oyuncunun durumu düşünülürken Cim Bom, Melo olmadan çıktığı Erciyesspor karşılaşmasını kazandı.

Son zamanlarda Galatasaray'ın, deneyimli oyuncusundan yoksun çıktığı maçlarda, eskiye göre durumu toparlamaya başladığı gözlendi. Geçtiğimiz sezon bu alanda büyük kayıplar veren sarı-kırmızılılar, bu sezon bu istatistiği düzeltti ve Melo'suz maçların kayıplarını azalttı. 2013-14'te Sambacı olmadan 7 maç oynayan takım bunların sadece bir tanesini kazanmıştı. Bu sezon ise Melo'suz 6 galibiyet alındı.

Geçirdiği sakatlık nedeniyle ameliyat olan ve sezonu kapayan Brezilyalı futbolcunun yokluğunda, nasıl bir performans göstereceği merak konusu olan Cim Bom'da bu rakamlar rahat bir nefes aldırdı. Felipe Melo olmadan devam edecek şampiyonluk yarışı ve gelecek haftaki Fenerbahçe derbisi için cesaret verdi.    

Melo'suz maçlarda Galatasaray:

2014-15 SEZONU

O    G    B    M

10    6    2    2

Kayıp puan:    10

2013-14 SEZONU

O    G    B    M    

7    1    4    2

Kayıp puan:    14

Kaynak: Milliyet
Diğer Haberler
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.