Kadıköy 10 numara yıldız görsün!
01.03.2015

Erciyes maçında şut rekoru kıran ve son vuruşunda ağları bulan Sneijder, pazar akşamı Hamzaoğlu'nun en büyük silahı olacak. Derbi için oldukça iddialı olan başarılı futbolcu, "Kadıköy'e lider gidip lider döneceğiz" diyerekFenerbahçe'ye meydan okudu

Kayseri Erciyes maçının yıldızı Wesley Sneijder,Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi. Üç sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Hollandalı 10 numara önümüzdeki pazar akşamı Saracoğlu Stadı'nda ilk derbisine çıkacak. Hollandalı oyuncu, geride kalan 2 sezonda sakatlıkları yüzünden Fenerbahçe deplasmanında görev yapamamıştı. Süper Lig'de Sneijder'in olmadığı 2 maçta da Fenerbahçe'yeyenilmekten kurtulamayan Cimbom, Türk Telekom Arena'da ise Wesley Sneijder'in golleriyle 2 sezondur ezeli rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

UĞUR GETİRECEĞİM
Kayseri Erciyes karşılaşmasında ligin şut rekorunu (10) kıran ve son vuruşunda ağları da havalandıran Sneijder, Fenerbahçe maçı için özel olarak hazırlanıyor.Kadıköy'ün atmosferinden çekinmeyen veGalatasaray'ın 15 yıldır Saracoğlu Stadı'ndayenememesinin kendisini etkilemeyeceğini ifade eden başarılı futbolcu, "Kadıköy'e lider gideceğiz, lider döneceğiz" diyecek kadar da iddialı... Derbide gol atmasının çok önemli olmadığını da belirten Sneijder, "Önemli olan kazanmak. Ben gol atmışım veya başka bir arkadaşım gol atmış, fark etmez. Yeter kiKadıköy'den 3 puanla dönelim" diye konuştu. Wesley, Kadıköy'de ilk kez derbi maçına çıkacak olmasını da "Dilerim takıma uğur getiririm" diye değerlendirdi.

HAGİ GİBİ EFSANE OLACAK
Galatasaray yönetiminde Gheorghe Hagi ve Wesley Sneijder'le çalışmış tek isim olan Ali Dürüst, bu iki müthiş 10 numarayı kıyasladı. Dürüst, "İkisi de takımı için her şeyi yapan, savaşan, arkadaşlarını yönlendiren isimler. Sneijder de, Galatasaray'da Hagi gibi unutulmaz bir yıldız olma yolunda ilerliyor" dedi.

KORKULU RÜYASI
Volkan Demirel'i Türk Telekom Arena'da geçen sezon 1, bu sezon ise 2 kez avlayan Wesley Sneijder, tecrübeli kaleyici Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Türkiye-Hollanda maçında mağlup etmeyi başarmıştı.

Kaynak: Pasfotomaç
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.