Lider'in mutlak üstünlüğü!..
27.02.2015

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ederek mavi siyahlı ekip karşısındaki iyi serisini sürdürdü.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynadığı 8 maçta 7 galibiyet aldı. Galatasaray iki takım arasındaki ilk 3 maçı kazanmış, 2006-07 sezonda sahasında 1-0'lık sonuçla K.Erciyesspor'a yenilmişti.

Galatasaray geçen sezonda deplasmanda rakibini 3-1, sahasında 2-1 yenmeyi başardı. Bu sezonda deplasmanda 2-1 sahasında 3-1 mağlup etti.

BU SEZONUN KORNER REKORU

Galatasaray sahasında 3-1 kazandığı SAİ K.Erciyesspor maçını 3-1 kazanırken toplamda16 korner kullandı. Galatasaray böylece bu sezon bir maçta en çok korner kullan takım oldu. Rakip SAİ K.Erciyesspor ise 6 kez korner kullandı.

SNEIJDER YİNE BOMBALADI

Wesley Sneijer 3-1 kazanılan SAİ K.Erciyesspor maçında rakip kaleye 10 şut çekti. Sneijder son şutunda golü atmayı başarırken 10 şutla bu sezon bir maçta en çok şut çeken isim oldu. Sneijder aynı zamanda 79 şut ile ligin en çok şut çeken oyuncusu konumunda bulunuyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Diğer Haberler
Galatasaray'da 'Dayı' kayıplarda!
Bayern Münih yeni hocasını buldu
Bilyoner Rakipbul Ligi'nde final heyecanı yaklaşıyor
Basketbolda hafta Galatasaray maçıyla başlayacak
EURO2024 için geri sayım sürüyor
Okan Buruk'tan derbi mesajı
Carlos Tevez, hastaneye kaldırıldı
Galatasaray'ın gözü rekorda
Galatasaray, Adana Demirspor'la 40. randevuya çıkıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.