Flaş golcü iddiası!
30.01.2015

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Transfer döneminde ince eleyip, sık dokuyan Galatasaray ile ilgili Rus basınından flaş bir iddia geldi. Sarı-kırmızılıların, son günlerde Roma ile yakın temaslara başlayan eski gözdesi Seydou Doumbia için takibini sürdürdüğü kaydedildi.

Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan ve bu ay ya da sene sonunda CSKA Moskova'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 27 yaşındaki golcü için Galatasaray'ın bilgi aldığı kaydedildi. Galatasaray ile birlikte Liverpool, Newcastle United, Monaco, Everton, Borussia Dortmund ve Napoli'nin de oyuncunun son durumunu yakından izlediği ifade edildi.

ROMA ANLAŞTI AMA, ALTERNATİF!

Öte yandan İtalyan basını, Serie A devi Roma'nın, Doumbia için CSKA Moskova ile anlaşma sağladığını yazdı. Başkent ekibinin, Fildişili oyuncuyu 6 aylığına kiralayacağı ve sezon sonunda satın alma opsiyonunun da 18 milyon euro olduğu iddia edildi.

Mattia Destro'yu Milan'a gönderen ve 'kesinlikle' bir golcü transfer yapacağı belirtilen Roma'nın, Shakhtar Donetsk'ten Luiz Adriano için de temaslarına devam ettiği ve, bu girişiminden olumsuz sonuç alması durumunda Doumbia'ya imza attıracağı bilgisi de haberlerde paylaşıldı.

Rusya'da 2012 yılının Altın Top sahibi Seydou Doumbia, bu sezon CSKA Moskova ile çıktığı 20 mücadelede, 10 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Hakemlerin kayıt korkusu!
Avusturya'da Mehmet Büyükekşi'ye tepki!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın final ayı
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina'dan Zaniolo hamlesi!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.