"Fernandao seneye Galatasaray'da" İddia...
29.01.2015
Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza HamzaoğluSpor Toto Süper Lig’de en beğendiği futbolcular sorulduğunda, ilk isim olarak Fernandao’yu dile getirmişti. Fanatik Gazetesi'nin bugünkü haberinde, "Fernandao seneye Galatasaray'da" başlıklı bir haber yayımlandı.

İşte o haber...

Brezilyalı futbolcuyu mutlaka kadrosunda görmek isteyen 45 yaşındaki çalıştırıcı, yönetime de bu konuda raporunu sundu. Ancak Galatasaraylı idarecilerin girişimleri sonuçsuz kaldı.

Öte yandan yabancı kontenjanında yer açılamamış olması, Sarı-Kırmızılılar’ın ara transferde tüm yollarını tıkadı. Buna karşın 
Galatasaray cephesi bu transferden vazgeçmiş değil.

Geçtiğimiz hafta 
Atletico Paranaense ile masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, “Önce Bursa ile anlaşın” cevabını almıştı. Çünkü Fernandao’nun sezon sonuna kadar Bursaspor’la kiralık kontratı var. Galatasaray cephesi bu gelişmenin ardından rotayı Mayıs ayına çevirdi. Brezilyalı golcünün Bursa’yla kontratı bitince, Paranaense’ye resmi teklif götürülecek.

Yeni kuralla ilk takviye!

Her ne kadar mayıs ayında Galatasaray seçimli kongreye gidecek olsa da, şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan ya da bir şekilde dile getiren her ismin, Hamza Hamzaoğlu ile çalışmak istediği görüldü. Hâl böyle olunca da, Fernandao transferi kaçınılmaz gibi görünüyor. Yeni sezondan itibaren uygulanacak 14 yabancı oyuncu kuralı da, Galatasaray’ın işini bir hayli kolaylaştıracak.
Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Galatasaraylı Günay'a 2 maç ceza
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Kulüpler Birliği'nden yabancı hakem kararı!
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.