Hamza Hoca formül arıyor!
28.01.2015
im Bom bugün Türkiye Kupası’nda Eskişehir’e konuk olacak, ama akıllardaki asıl maç, hafta sonunda Bursaspor’la... Sezonun en formda günlerini geçiren Timsah’ta, Fernandao ve Volkan Şen gibi yeteneklerin performansı, Galatasaray için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Zirvede amansız bir liderlik yarışı var. Tek bir puan kaybının bile şampiyonluk yolunda sıkıntı yaratacağı düşünülüyor. Bu yüzden eksik oyuncuların durumu büyük önem taşıyor. Selçuk kart cezalısı olduğu için, Bursa karşısında forma giyemeyecek. 
Burak Yılmaz’ın da riske edilmeyeceği kesinleşti. Bununla beraber Semih’in sakatlığı sürüyor. Chedjou, Kamerun bugün elenirse dönecek ama maça yetişip yetişemeyeceği şüpheli. Dolayısıyla takım iskeletinde büyük bir boşluk söz konusu.

Ekibiyle beraber formül arıyor

Aslan’ın hocası Hamza Hamzoğlu işte tüm bu şartlara rağmen, yola kayıpsız devam etmek için takımı motive etmeye çalışıyor. Savunmanın göbeğinde oynaması beklenen Koray ve Hakan Balta’ya sürekli özgüven aşılamaya çalışan Hamzaoğlu, Melo’nun yanında kimi oynatacağına karar veremedi. Umut’un Rize maçında sürekli top ezmesi de, bir başka sıkıntı. Başarılı çalıştırıcı, ekibiyle beraber Bursa’yı
devirecek formülün arayışı içinde.
Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'da bir Barış Alper etmediler!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.