Ve Burak açıkladı! "Bursaspor maçında..."
27.01.2015

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki önemli virajlarından biri olan Bursaspor maçında oynayıp oynamayacağı merak edilen Burak Yılmaz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli golcü “Adalemde ağrılarım var. Şu anda Bursaspor maçında oynamam çok zor görünüyor. Ancak yarın ve sonraki gün yine kendimi deneyeceğim” yorumunu yaptı. Adale ağrıları süren Burak Yılmaz’ın yoğun tedavisi de hafta boyunca devam edecek.

‘SPRiNT ATMA’ UYARISI YAPILMIŞTI
G.Saray teknik heyeti ve sağlık kurulunun ise ilerleyen haftalarda Burak’tan yoksun kalmamak adına Rizespor maçın öncesinde olduğu gibi Bursaspor karşısında Burak’ı riske etmek istemediği öğrenildi.

Rizespor maçında sakatlığını yeni atlatmasına karşın oyuna girmeyi çok isteyen Burak’ın da attığı sprint sonrasında adalesinde hissettiği ağrı ile oyundan çıkması daha kötü bir tabloyu engelledi. “Ağrın olursa asla kendini zorlama” uyarısı yapılan Burak’ın maça devam etmemesi de uzun haftalar G.Saray takımından ayrı kalmasını önlemiş oldu.

TAKIM iSKELETi OYNAMAYACAK
Burak Yılmaz’ın yanı sıra Selçuk’un da Bursaspor maçında kart cezalısı olması nedeni ile oynayamayacak olması teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu zor durumda bıraktı. Selçuk’un yanı sıra Burak’ın da oynaması riske girerken G.Saray teknik heyeti, Chedjou-Semih-Burak-Selçuk 4’lüsü yani Galatasaray’ın neredeyse takım iskeletinden yoksun şekilde Bursaspor karşısına çıkmak zorunda kalacak. Bu durum da Hamza Hamzaoğlu’nu kara kara düşündürüyor.

GALiBiYETE SEViNEMEDiLER
2-0 kazanılan Rize maçı sonrası soyunma odasında yüzler asıktı. Tüm takım ve Hamzaoğlu’nun aklında sadece Burak’ın sakatlığı vardı.

Rize maçının ardından taraftarın çağrısı üzerine sahaya dönen ve tribünler ile galibiyeti kutlayan G.Saraylı futbolcular soyunma odasına döndüklerinde tek kelime etmediler. Çünkü G.Saray takımında herkes Burak Yılmaz’ın durumuna üzüldü.

Hocasından özür diledi
Tüm oyuncular Burak Yılmaz’ı teselli etmeye çalıştı. “Ayağımda ağrı hissettim. Kendimi iyi hissetmiyorum” diyen Burak ise takım arkadaşlarının önünde hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan özür diledi. Golcü oyuncu, “Ben oynamak istedim, ısrar ettim. Burada kimsenin suçu yok” ifadelerini kullandı..

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.