Helal olsun Burak Yılmaz! Mucize gibi...
25.01.2015

Devre arasında Antalya'da kamp yapan Galatasaray, katıldığı International Cup Turnuvası'nda River Plate ile karşılaşmış ve bu maçta yıldız golcü Burak Yılmaz sakatlık geçirmişti.

Kulüp doktoru Yener İnce, maçtan sonra yıldız oyuncunun arka adalesinde kısmi yırtık ve bu yırtıkla beraber ödem olduğunu açıklamıştı. Golcü oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade eden İnce tedaviye hemen başlamıştı.

Galatasaray Kulübü, tedavinin hızlı sonuç vermesi için Uzakdoğu'dan bir krem getirtmişti. İçerisinde ‘at plasentası’ bulunan bu krem sayesinde Burak, mucizevi bir şekilde sakatlığını 1 haftada atlattı ve Çaykur Rizespor maçının 18 kişilik kadrosunda kendisine yer buldu.

Koray'da da aynı başarı!

Yine aynı maçta sakatlanan Koray Günter'in de Burak'ın yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadığını söyleyen Yener İnce, genç savunmacının sakatlığının Burak'a göre biraz daha hafif olduğunu belirtmişti.

Burak'a uygulanan tedavinin aynısı hafta içerisinde Koray'a da uygulandı ve genç savunmacı, sakatlıklarla boğuşan takımına rahat nefes aldırarak ilk 11'de kendisine yer buldu.

Hamzaoğlu'ndan teşekkür!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da maç öncesinde yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada sağlık ekibine teşekkür etti.

Mecbur kalmadıkça Burak'ı kullanmayacağını söyleyen Hamzaoğlu, "Sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum. Çok kısa sürede hem Koray Günter'i, hem de Burak Yılmaz'ı hazır hale getirdiler. Çok mecbur kalmadığımız sürece Burak'ı riske etmeyeceğiz. Kullanmamız gerekirse kendisine de sorduk zaten kendisi de istiyor" ifadelerini kullandı.

G.Saray Sağlık Ekibi, Avrupa'nın zirvesinde

Galatasaray kulüp doktoru Operatör Doktor Yenee İnce, İsviçre'de yapılan UEFA Elit Doktorlar Zirvesi'ne katılmıştı. Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Manchester United ile birlikte 15 kulübün doktorlarının katıldığı zirvede açıklanan verilerde Sarı-kırmızılı sağlık ekibi, sakatlık geçiren futbolcuları geri dönüş süresi olarak 32 takımın içinde 1. olmuştu. İnce ve ekibi geri dönen oyuncuların antrenmana çıkma oranında ise 3. sırada yer almıştı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.