"Peki F.Bahçe'ninki hocam?"
22.12.2014

Süper Lig'de 14. hafta F.Bahçe ile G.Saray arasında "Penaltı" polemiği ile geçerken son bomba TT Arena'da yaşandı.

Cuma gecesi Kayseri'de Erciyesspor-F.Bahçe maçında Gökhan Gönül'ün ittiği Mehmet Akgün. eliyle topu kesmiş. Hüseyin Göçek de Koray Gençerler'in ısrarıyla 8 saniye sonra penaltıyı vermişti. F.Bahçe, maçı o penaltıyla 1-0 kazanırken, kaderin cilvesi TT Arena'da bir gün sonra tıpatıp aynı pozisyon yaşandı. Bu kez Burak Yılmaz, Mersin İY'li Mitrovic'i arkadan itti, Mitrovic de eliyle topu kesti. Ancak Arena'da hakem Fırat Aydınus'tu ve pozisyonda faul kararı verdi.

'İTTİN-İTMEDİN' TARTIŞMASI YAPILDI

İşte ne oldu ise ondan sonra oldu. Kritik pozisyonun kahramanlarından Burak Yılmaz, Fırat Aydınus'a uzun süre itiraz etti.

G.Saraylı oyuncu, sahada tecrübeli hakem ile bir süre sohbet etti. Herkesin merak ettiği o muhabbetin sırrı Kral Burak'ın maç sonrasında kameraların karşısına geçmesiyle kısmen aydınlandı. Aslında Burak'ın "mix zone'da medya karşısına çıkmasının asıl nedeni Mersin kalecisi Nihat ile yaşadığı penaltı atışmasıvdı ama o konuşma sorulunca şu açıklamayı yaptı: "Bence itmedim ama hakem öyle gördü... 'İtmedim' dedim, hoca da bana 'İttin' dedi."

DEFALARCA İZLEDİM AMA ÇÖZEMEDİM

Peki Burak ile Aydınus arasındaki muhabbet o kadarla sınırlı mıydı? Hayır. Sohbette Burak konuyu hakemlerin aynı pozisyonlara çifte standart uygulamasına getirdi ve Aydınus'a şu kritik soruyu sordu: "Hocam peki. F.Bahçe'nin Erciyes'teki penaltısı için ne diyorsunuz? Ben iki gündür kaç kere izledim çözemedim de! Siz ne diyorsunuz?" Avdınus ise bu soru karşısında doğal olarak gülümsemekle yetindi ve sohbet de bitti.

Kaynak: Akşam
Diğer Haberler
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Felipe Melo, kuşları kudurttu!
Hangi takımımız UEFA'dan ne kadar para kazandı?
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Mertens'ten Napoli itirafı!
Icardi krallığı değil şampiyonluğu düşünüyor!
Galatasaray'da dikkat çeken davet
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Shevchenko'dan görülmemiş karar: Hakemlere yalan testi!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.