Canlı yayında transfer açıklaması
22.12.2014

Galatasaray'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eski takımı Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray Vural ilgilendiği iddia edildi.

Alex Telles'in gönderilmesi halinde sol bekte oluşacak boşluğu Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Güray Vural ile doldurulacağı öne sürülmüştü.

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında, Şansal Büyüka'dan Güray Vural iddiası geldi. Büyüka, "Bu Güray Vural'ın ismini ara transferde Galatasaray'la duyuyorum. Ciddi bir haber aldım. Yalnız duyum değil çok ciddi bir bilgi. Galatasaray, Akhisarlı sol bek Güray Vural ile ilgileniyor." sözlerini kullandı

Akhisar forması altında gösterdiği başarılı performansla Milli Takım'a kadar yükselen yıldız futbolcunun borservisinin 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Güray Vural kimdir ?

Futbola Eskişehirspor altyapısında başlayan Güray iki sene burada oynadıktan sonra 2003 senesinde Selimiye Spor Kulübü altyapısına transfer oldu. Dört sezon sonra buradan da profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak Denizlispor altyapısına transfer oldu. Yarım sezon altyapıda görev aldıkdan sonra a takıma alındı ve Denizlispor için ilk Süper Lig karşılaşmasını 16 Aralık 2007 tarihinde Hacettepe'ye karşı oynadı. Süper Lig'de 7 Mart 2010'da oynanan Manisapor maçının 8. dakikasında ayağının kırılması sonucu oyundan çıkan Güray, tam 1.5 yıl futboldan uzak kaldı. TFF 1. Lig'de 9 Eylül 2011'de oynanan Göztepe maçıyla tekrar sahalara dönüş yaptı. 2012 yılında Akhisar'a transfer olan Güray, Süper lig'in 1. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçın 90+1. dakikasında Akhisar'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Ayrıca bu gol 2012-13 sezonunun ilk golü oldu.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu
Galatasaray'da Süper Kupa ve Ali Koç'a gönderme!
Galatasaray'da Süper Kupa için kutlama hazırlıkları tamam
Felip Melo, kuşları kudurttu!
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF adaylığını açıkladı!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Napoli, Galatasaray'ın yıldızı için geliyor
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.