"Umut Bulut" deyip geçme...
22.12.2014
Mersin İdman Yurdu kalesine attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim olan Umut Bulut yine kritik bir dakikada sahneye çıktı. Mücadele 2-2 devam ediyorken Galatasaray'a skor üstünlüğünü ve üç puanı getiren golü atan oyuncu, daha önce de sık sık önemli dakikalarda ağları havalandırmıştı. Bu sezon Kasımpaşa ağlarına bir gol atıp, bir asist yaparak takımına 2-1'lik galibiyeti getiren isim olan Umut, Karabük deplasmanında da bir gol atmış ve Galatasaray yine tek farklı galibiyet almıştı. Bu sezon alınan 31 puanın 7'sine doğrudan katkı yapan golcü oyuncu, puanların yüzde 22'sini kazandırdı. 

3 SEZONDA 8.5 MİLYON LİRA 
G.Saray'da kiralık oynadığı 2012-13 sezonunda 8 maçın kaderini değiştiren ve takımının hanesine 15 puan kazandıran Umut, aynı zamanda takımının kasasına 4.5 milyon lira puan primi de koydurmuştu. Geçen sezon da 4 maçta skora etki yapan golcü isim kritik dakikalarda bulduğu 3 gol, 1 asist ile hem 7 puan hem de 2 milyon lira primi kulübüne getirmişti. Üç sezonda G.Saray'dan 12 milyon lira maaş alan Umut, sadece primlerden 8.5 milyon lirasını yani yüzde 70'ini takımına geri kazandırdı.

SELÇUK DA TOPARLANDI
Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle eski günlerine dönen Selçuk İnan'ın yine etkili oynadığı Mersin maçında 3 puanı getiren gol Umut Bulut'tan gelmişti.

LEVENT TÜZEMEN
Bu ikiliyle pozisyon sıkıntısı yaşanmaz

Mancini ve Prandelli çift forvete sıcak bakmadıkları için G.Saray bu ikilinin veriminden faydalanamadı. Burak, Umut'la oynadığında etkili oluyor, baskıdan kurtuluyor, gol atıyor. Umut, çok koşup mücadele ediyor, savaşıyor ve rakip defansa baskı yapmaktan yılmıyor, arayışlarını sürdürüyor. Umut yedekken sorun yaratmayan ahlaklı ve iyi bir profesyonel. Attığı goller takipçiliğinin ürünü.

Umut: "Hamza Hoca'nın tarzı başka..."


Kaynak: Sabah
Diğer Haberler
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
Avusturya basınında Türkiye yorumu
PFDK sevkleri açıklandı!
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Avusturya'da Mehmet Büyükekşi'ye tepki!
Galatasaray'ın final ayı
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.