Goran Pandev konuştu! Gelen teklifler..
21.12.2014
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da geleceği belirsiz olan Makedon golcü oyuncu Goran Pandev, İtalyan medyasına yaptığı açıklamalarda birçok konuya açıklık getirdi. Goran Pandev, sarı-kırmızılı takımdaki durumunu değerlendirirken, transfer dedikodularına da ilk kez cevap verdi.

Goran Pandev, Galatasaray'a gelirken, başka birçok takımdan da teklif aldığını belirtti ve sarı-kırmızılı takımda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Makedon oyuncu, ''Şuan Galatasaray'da oldukça iyiyim. 4 aydır buradayım. Başlarda zorlu oldu ancak sonra yavaş yavaş alıştım. Umarım burada şampiyonluk yaşayacağım. Transfer döneminde birçok başka takım vardı ancak ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Galatasaray'ı seçtim'' ifadelerini kullandı.

Makedon oyuncu, kupada 3 gol atmış olmaktan dolayı olduka mutlu olduğunu belirtirken, ''Bir forvet olarak çok önemli. Takım olarak kötü başlamıştık, birçok sakatlık yaşadık ancak şuan çok daha iyiyiz. Kupada 3 gol attım, umarım böyle devam ederim'' dedi.

TORINO VE FIORENTINA CEVABI

Hakkında çıkan transfer Torino ve Fiorentina dedikoduları hakkında da konuşan Pandev, ''Şuan Galatasaray'da kalmayı düşünüyorum. 1 yıl daha sözleşmem var. Ancak İtalya'ya birgün dönmekten dolayı mutlu olurum. Fiorentina ve Torino çok büyük iki kulüp. Ancak ben burada işime odaklanmış durumdayım ve ailemle birlikte burada olmaktan dolayı çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Blerim Dzemaili hakkında da kısa bir açıklama yapan Pandev, ''Blerim de burada olduğu için çok mutluyum. Yanınızda İtalyanca konuşan biri olunca herşey daha kolaylaşıyor. O çok iyi bir oyuncu. Şuan sakat ancak çok yakında dönmesini bekliyoruz'' dedi.

HAMZA HOCA'DAN PANDEV SÖZLERİ

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Galatasaray'dan Davinson Sanchez'e şartlı izin!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Icardi krallığı değil şampiyonluğu düşünüyor!
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Süper Lig'de 34. ve 35. haftanın programı açıklandı
Galatasaray kazanıyor, yıldızları değerlerini katlıyor
Hangi takımımız UEFA'dan ne kadar para kazandı?
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.