Şaş'tan hocaya uyarı; "Mutsuz"
20.12.2014

Galatasaray'ın eski antenörlerinden, NTVSpor'da yorumculuk yapan Hasan Şaş, Mersin İdmanyurdu maçının ardından sarı-kırmızılılara Wesley Sneijder uyarısı yaptı.

Sneijder'in doğru bölgede oynamadığını kaydeden Şaş, "Sneijder'i oralarda yorarsanız, Sneijder oyundan düşer, maçtan zevk alamaz. Maçtan zevk alamadığı zaman hakeme sarar. Bugün sahada mutsuz bir Sneijder vardı" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER'İ KAYBETMEYE GİDER G.SARAY"

Hollandalı oyuncunun sözleşme probleminin çözülmesi gerektiğini söyleyen yorumcu, "Giden yönetim Sneijder'e 5 yıllık bir kontrat sözü vermiş. Menajerler çok uyanıktır, cin gibidir. 1,5 yıl futbolcunun umrunda değildir, menajerin hiç umrunda değildir. Menajer, benim oyuncum Fenerbahçe'ye bir bu tarafa, bir öbür tarafa 90'a atmışken kontratı imzalarım diyor. Ancak Galatasaray imzalamıyor. Bu Sneijder'de stres yaratıyor. Burak'ın da 1,5 yıl kontratı varken, Selçuk'un da varken uzatıldı. Sneijder'i kaybetmeye gider Galatasaray. İstemiyorlarsa, satsınlar. İstiyorlarsa, Sneijder imza atmadan mutlu olamaz, bu bölgede de mutlu olmaz. Gol atmadıkça, asist yapmadıkça mutlu olamaz" diye konuştu.

HAMZAOĞLU'NUN ÇÖZMESİ GEREKEN 2 SORUN

Hamzaoğlu'nun Galatasaray'da 2 problemi çözmesi gerektiğini belirten Hasan Şaş, "1.'si Sneijder konusunu çözmesi gerekiyor. 2.'si top rakipteyken de bir oyun var, onu öğrenmeleri gerekiyor. Galatasaray topla oynamayı çok seviyor. Top rakipteyken, Galatasaraylı oyuncuların daha aktif olması gerekiyor. Bunun için ona uygun oyuncuların olur. Elindeki oyuncu profilinden bunu yapacağa benzemiyor. Meireles gibi 3 oyuncu lazım oraya. Bu sefer taktik anlayışı gerekli oluyor. Bunlar da İtalyanların işi biliyorsun, çalışmakla hemen olacak değil. Galatasaraylı oyuncuların hepsi yarım yarım yapıyor. Galatasaray gerideyken, Sneijder o mevkiyi bırakır, ortalarda dolaşır, Umut'u Burak'ın yanında görürsünüz. Hamza hoca bu oyunu kendisi de görüyordur, devre arası transferi ile bunu yaparsa, Hamza hocaya 3,5 yıllık teklif götürülmeli" dedi.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Bir makineye dönüştü: Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'dan tepki!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Hakemlerin kayıt korkusu!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'un Ziyech planı
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.