Sneijder için yapılan şok teklif ve detaylar...
19.12.2014

- WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray'da Wesley Sneijder bilmecesi devam ediyor! Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatmak isteyen ancak talep ettiği anlaşma şartlarından dolayı sarı-kırmızılı yönetim ile ters düşen Sneijder'in talep ettiği şartlara Webaslan.com ulaştı.

20 MİLYON AVROLUK MADDEYİ KALDIRIN 

Kısa bir süre önce Galatasaray Yönetimi ile bir görüşme gerçekleştiren Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı yönetime şok bir teklif sunarak "Ya alacağımızı ödeyin ya da sözleşmedeki 20 milyon avroluk serbest kalma maddesini kaldırın" dedi. Galatasaray Yönetimi'ni açık açık tehdit eden menajer Albers, "Sneijder'in kulüpten 800 bin avroluk alacağı var, geç ödemelerinizi kabul edelim ancak yeni bir sözleşme yapalım ve 20 milyon avroluk serbest kalma maddesini kaldıralım. Ya da ödemeler bu şekilde devam edecekse ihtarname gönderir ve sözleşmeyi fesh yoluna giderim" dedi.

GALATASARAY ÖDEMEYİ HEMEN YAPTI 

Albers'in tehditinin ardından harekete geçen Galatasaray Yönetimi, kulüpten alacağı olan diğer futbolculara senet verirken; Wesley Sneijder'in alacağı olan 800 bin avroyu tek kalemde ödedi ve fesh ihtimalini ortadan kaldırdı. Menajer Albers ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, 20 milyon avroluk serbest kalma maddesi üzerinde diretirken, Hollandalı menajer de 3 yıllık yeni bir sözleşme ve serbest kalma rakamının ortadan kaldırılmasını talep ediyor.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Galatasaray'da savunmaya ilaç!
Okan Buruk'un Ziyech planı
Galatasaray'da Vinicius kararı!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Kerem Demirbay, gözünü rekora dikti!
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.