Menajeri açıkladı! İki teklif var
18.12.2014
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Galatasaray'ın Brezilyalı sol bek oyuncusu Alex Telles için oyuncunun menajeri Fernando Otto tarafından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sarı kırmızılı ekipte çok fazla forma şansı bulamadığı bir sezonun ardından artık bavullarını topladığı belirtilen haberde, 22 yaşındaki genç oyuncunun kariyerine artık İtalya'da devam edebileceği kaydedildi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaraylı yöneticiler ile görüşmek üzere İstanbul'da olduğu belirtilen Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, "Büyük bir İtalyan kulübü ve Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir Alman ekibi Alex Telles'in peşinde. Ancak kendisi İtalya'yı tercih etmek istiyor" şeklinde konuştu ve söz konusu iddiaları doğruladı.

Sarı kırmızılı ekibin Gremio'dan 6 milyon 150 bin avro karşılığında transfer ettiği Brezilyalı oyuncuyu satmak için çok iyi bir teklif beklediğinin de altı çizildi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak da "Telles'e İtalyan kulübünden teklif geldi. Ama biz şu an hiç bir oyuncumuzu satmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.