Yedekler ne yaptı? Asist şov...
17.12.2014

Galatasaray'da yedek bırakılan, fazla forma şansı bulamayan futbolcular Ziraat Türkiye Kupası'nda Balçova Yaşamspor ile oynanan ve Cim Bom'un 9-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta şov yaptı.

Ve Pandev patladı!

Galatasaray’a geldiği günden bu yana beklentileri bir türlü karşılayamayan ve adı gönderilecek oyuncular arasında yer alan Goran Pandev, Balçova Yaşamspor’a patladı. Rakip filelere 3 gol birden gönderen Makedon futbolcu, forma rekabetine hazır olduğunun mesajını Hamza Hamzaoğlu’na gönderdi.

Yasin şovunu yaptı!

Yasin Öztekin, Galatasaray’daki kariyeri boyunca en iyi maçını çıkardı. Nefis çalımlarla rakip savunmayı sürklase eden tecrübeli futbolcu, birbirinden şık asistlere imza atarak, ilk 11’i zorlayacağını gösterdi. Öyle ki, 4 golün pası bizzat Yasin Öztekin’den geldi.

Olcan füze gönderdi!

Balçova maçının en güzel golü Olcan Adın’dan geldi. Yasin Öztekin’in sol çizgiden gönderdiği topa, ceza sahası çizgisinin biraz gerisinden sol ayağıyla gelişine muhteşem vuran Olcan, mermi gibi bir şutla kaleciyi avladı. Olcan, maçın diğer bölümlerinde de çok etkiliydi. Her iki kanatta da müthiş bir performans sergiledi.

Sinan'ın gözyaşları

Takımda performansı en merak edilen ismi belki de Sinan Gümüş’tü. Hazırlık maçları ve A2 takımında birbirinden güzel gollere imza atan genç futbolcu, dün ikinci yarıda oyuna girdi. Sinan, oyuna girer girmez şık bir duvar pasıyla ceza sahasına sokuldu, sol ayağıyla nefis bir vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı. Sinan golden sonra gözyaşlarını tutamazken, takım arkadaşları yanına gelerek kendisini tebrik ettiler.

Sinan Bolat'a 2 maç kaldı

Kaleci Sinan Bolat, kontratını tamamlamak üzere! Ocak ayına kadar en az 5 maç oynaması gerektiği ortaya çıkan Sinan Bolat, dün Balçova Yaşamspor karşısında Sarı-Kırmızılı formayla 3. sınavına çıktı. Hamza hocanın, kontratı tamamlamak için Sinan Bolat’a ligde şans verip vermeyeceği ise merak konusu.

Yeni stoper Veysel Sarı!

Kadrodaki en ilginç değişim, savunma hattında yaşandı. Hamza hoca, Veysel Sarı’ya stoperde şans tanıdı. Yıllar önce verdiği bir röportajda, “Kendimi en iyi hissettiğim yer stoper” diyen Veysel, zaman zaman yaptığı kademe hatalarıyla dikkat çekti. Sağ bekteki rakibi Tarık ise sağ açıkta oynadı. Savunmanın sağında ise Hamit Altıntop yer alıyordu.

Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu!
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Galatasaray'da Hakim Ziyech'in sözleşme gerçeği!
Ozan attı, Hoffenheim kazandı
Yunus oynamadı, Leicester liderliği aldı
Galatasaray'ın gol umudu yine Icardi!
Aston Villa'dan Barış Alper Yılmaz hamlesi
İlkay Gündoğan'dan ayrılık kararı! Galatasaray...
El Clasico İspanya'da kaderi belirleyecek
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.