Hollanda, Sneijder'i böyle duyurdu
27.11.2014

Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu beşinci maçında Belçika temsilcisi Anderlecht’e 2-0 yenilmesi, Hollanda medyasında geniş yer buldu.

De Telegraaf gazetesinin haberinde, Galatasaray’ın kıştan sonra Avrupa arenasında yer almayacağı belirtilirken, erken elenmenin, Teknik Direktör Cesare Prandelli’yi baskı altına alabileceğine dikkat çekildi. Haberde, aldığı bu sonuçla grubunu sonuncu sırada tamamlayan Galatasaray’ın, Spor Toto Süper Lig’de ise üçüncü sırada yer aldığı vurgulandı.

"Sneijder için Avrupa macerası sona erdi" başlığını kullanan De Volkskrant ve AD gazeteleri de sarı-kırmızılıları 2-0 yenen Anderlecht’in UEFA Avrupa Ligi’ne gitme hakkı kazandığını duyurdu.

Voetbal International internet sitesi ise "Anderlecht Sneijder’i eledi" başlığını tercih ettiği haberinde, Belçika ekibinin Avrupa’da yolunu devam ettiğini kaydetti.

Cesare Prandelli’nin maçtan sonraki, "Avrupa'nın dışında kaldığımız için üzgünüz. Bizler profesyoneliz ve işimize devam edeceğiz" ifadelerine yer verilen haberde, İtalyan teknik adamın savaşmaya devam edeceğine vurgu yapıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Diğer Haberler
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
PFDK sevkleri açıklandı!
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'ın final ayı
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.