Galatasaray itirafı geldi!
23.11.2014
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 26 Kasım'da Galatasaray ile çok kritik bir maça çıkacak Anderlecht'te teknik direktör Besnik Hasi, ligde alınan yenilginin sebebi olarak da Galatasaray'ı gösterdi.

Anderlecht 22 Kasım Cumartesi günü ligde Charleroi'ya 3-1 kaybettikten sonra, teknik direktör Besnik Hasi, kısa açıklamalarda bulundu.

Kosovalı teknik adam, akıllarının Galatasaray maçında olduğunu söylerken, o maçta daha farklı olacaklarını belirtti ve ''Kötü oynadık, oyuncularımı uyarmıştım. Genç bir takımız. Genç oyuncularımın aklında da şüphesiz çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçı vardı. Hücumda da savunmada da kötüydük. Şimdi ayaklarımızın yere basmazı gerekiyor. Çünkü Galatasaray'a karşı çok önemli bir maça çıkacağız'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray 26 Kasım Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile deplasmanda karşılaşacak. Gruptaki son maçını TT Arena'da Arsenal ile oynayacak Galatasaray, Belçika'dan 3 puan alması durumunda Anderlecht'in 1 puan önünde 3. sırada son maçlara girecek.
Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Galatasaray'dan Davinson Sanchez'e şartlı izin!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Icardi krallığı değil şampiyonluğu düşünüyor!
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Süper Lig'de 34. ve 35. haftanın programı açıklandı
Galatasaray kazanıyor, yıldızları değerlerini katlıyor
Hangi takımımız UEFA'dan ne kadar para kazandı?
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.