Prandelli'yi yıktı, geçti!
23.11.2014

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Sarı kırmızılı takım kendi taraftarı önünde hiç beklenmedik bir yenilgi aldı sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Levent Tüzemen, Sabah Gazetesi'nde bu maçı, "Utandıranlar utansın" başlığıyla yorumladı...

Geldiği günden bu yana kadro oluşumunda acemice davranan bir teknik adama, yönetim olarak haddini bildirmezsen o acemi yaptığı hataları marifet sanar.. Bedelini de Galatasaray öder..Her maça şapkadan tavşan çıkarır gibi farklı 11'lerle çıkan Prandelli'nin tanımadığı Trabzonspor'a karşı 'macera' kokan bir kadroyla çıkması yenilgiye davetiydi. O daveti Trabzon geri çevirmedi ve Galatasaray'a unutamayacağı ağır bir yenilgi tattırdı.

G.Saray'ın 11'inde sahaya çıkan oyunculara maçtan önce "Bir 11 yapın" diye sorsak çoğu kendi adını bile yazmaz.. Galatasaray'da 6 şampiyonluk gören, yönetici olarak UEFA ve Süper Kupa'yı kazanan Ali Dürüst'ün ve G.Saray için çırpınan Abdürrahim Albayrak'ın olduğu bir yerde Prandelli istediği gibi at koşturuyorsa koşturtanlar utansın. Koskoca G.Saray yönetimi, İtalya'da şampiyonluğu bile olmayan çapsız bir teknik adam ile yollarını ayıramayacak kadar parasız mı?G.Saray'ın İtalyan hocanın elinde rezil olmasına göz yumanlara yazıklar olsun. Kızıyorsunuz ama Aziz Yıldırım olsaydı Prandelli sahaya bu 11'i asla çıkartamazdı.

O Prandelli ne yaptı? Medyaya oynadığı konumla ilgili serzenişte bulunan Sneijder'e ceza verip kulübeye çekti. Galatasaraylı oyuncular "Çift forvet oynayınca etkili oluyoruz" diyor. İnatçı Prandelli "Hayır tek forvet oynuyacağız" diyor. Son milli maçta Serdar Aziz'le iyi oynayan Semih'i kesip tecrübesiz Koray Günter'i "Kritik" ve "Kırılma" maçında sahaya sürüyor. İlk 20 dakika G.Saray baskılı oynuyor, kapanan Trabzon kalesinin önünde gol olabilecek şut pozisyonları buluyor, kritik yerde iki frikik kazanılıyor bu vuruşları yapacak formda Sneijder kulübede oturuyor. Bosinwga, Hakan Balta'nın bölgesini koridor yapıyor.Chedjou kızıp Balta'ya bağırıyor ama çaresiz Prandelli maçı okuma özürlü Prandelli müdahale bile edemiyor. 25'inci dakikadan sonra Trabzon G.Saray'ı resmen ezmeye başlıyor. Çapsız İtalyan, Umut'u 46'da Sneijder'i gol yedikten sonra 60'ta oyuna çaresizlikten alıyor.

Şimdi soruyorum: Maça Selçuk-Melo- Hamit-Sneijder-Umut-Burak'la başlasan olmuyor mu? Olur ama yapmaz inat edersen hezimete uğrarsın.. 
Ben G.Saray yönetiminin yerinde olsam Mustafa Denizli'yi, "Gel takımın başına geç" diye ikna etmeye çalışırım.

GS TV'DE PRANDELLI'Yİ BOMBALADILAR


Kaynak: Sabah
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.