Gerets ve Lucescu'yu açıkladı!
30.10.2014

Galatasaray'da son seçimde adaylığı gündeme gelen, eski ikinci başkan Turgay Kıran, "Eski başkanımız Alp Yalman, kulübümüzün başkansız kalmayacağını belirterek adaylığını açıklayınca, bizim Galatasaray etik ve değerleri açısından geri kalmamızın daha doğru olduğunu düşündük" dedi.

KARARIMIZI KISA SÜREDE AÇIKLARIZ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın olan Kıran, "Adnan Öztürk, Mayıs'ta aday olacağını söyledi. Saygı duymak gerekir. Bu konuda heyecanlı olduğu anlaşılıyor. Faruk Süren'in aday olup olmayacağını bilmiyorum. Kendisinin medyada bir söylemi vardı. Başkanlık yaptığı dönemle ilgili olarak kendisine eleştiriler vardı. Bu nedenle 'Tekrar ve işe girer miyim. Girersem beni tenekeyle gönderirler mi?' diye espiri yapmış kendi kendine. Mayıs'taki kongrede ben ve arkadaşlarım genel kurul teveccühü olursa her zaman hazırız. Galatasaray'ın bize ihtiyacı varsa, Mayıs'tan çok daha evvel hazırlığımızı yaparız. Sayın başkan Yarsuvat, Mayıs'ın ikinci haftası seçim olacak' dedi. Biz de vaktimizi fazla harcamadan çalışma arkadaşlarımızla oturup, böyle bir genel kurulda aday olabilir miyiz diye karar vereceğiz ve bunu çok kısa bir sürede açıklayacağız. Ben daha önce iki kez aday oldum ve hiç bir zaman geri adım atmadım" ifadelerini kullandı.

PRANDELLI İLE DEVAM EDİLECEĞİNİ SANMIYORUM
Eski ikinci başkan Kıran, Galatasaray'ın Prandelli'yle yola devam edeceğini sanmadığını belirterek, "Prandelli'yle devam edileceğini sanmıyorum. Bir arayış var. Yerli teknik direktör alternatifleri dışında, yabancı bir kaç alternatif var. Ancak, bir yerli antrenör alınarak bu sezon böyle devam edilebilir. Daha önce görev yapmış Eric Gerets ve Mircea Lucescu gibi iki isim de alternatifler arasında yer alıyor" dedi.

Kaynak: Radyospor
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.