Sabri, Eboue ve Cesare açıklaması
25.10.2014

Galatasaray'da başkanlık görevine seçilen Duygun Yarsuvat'ın yönetim listesinde bulunan camianın sevilen isimlerinden Abdurrahim Albayrak, seçim sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Albayrak'ın sözlerinden satırbaşları:

"ZOR DÖNEMDE KAÇMAK OLMAZDI..."

"Bize oy verene de vermeyene de teşekkür ediyorum. Kazanan Galatasaray oldu. Biz kazandık. Kaybeden arkadaşlarımızın da bize yardımcı olacağını inanıyorum. Onlar kazansa bizler de onlara yarcımdı olacaktık. Kimse bu dönemde Galatasaray'dan kaçamaz. Bu zor dönemde kaçsak uygun olmazdı. Duygun hocama da teşekkür ediyorum böyle zor bir dönemde ben başkanlığa adayım dedi. Bizi de listesine aldı. Yarından itibaren yolumuza devam edeceğiz."

"SABRİ VE EBOUE'Yİ KAZANACAĞIZ..."

"Ocak ayında muhakkak değişlim olacaktır. Kadro dışında olan isimler çok önemli. Eboue ve Sabri önemli oyuncular. Sabri'yi hem kendi takımımıza hem de Milli Takım'a hazırlamamız lazım. Hazır futbolcuyu getirmek kolay ama futbolcuyu hazırlamak asıl önemli olan."

"HOCA İLE KONUŞMAMIZ LAZIM"

"Prandelli ile ilgili konuşmak için erken. Önce hocayla konuşmamız lazım. Onun da zor bir görevvi vardı İtalya Milli Takımı'nda. Belki onun da yardımcıya ihtiyacı vardır. Oturup konuşacağız. Galatasaray'ı saha dışından izlemek çok zor. Futbolcularımızın büyük sıkıntıları olduğunu ben biliyordum. Ekip olarak onların yanında olacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Ben oyuncularımıza güveniyorum. Onların kumaşı zaten kaliteli."

"FUTBOLCULARDAN MESAJ VAR..."

"Seçim sırasında Melo ve diğüer oyunculardan mesajlar geldi. Saat 17:00'da seçimdeyken bana başkan 18:00'da antrenman var geliyor musun diye sordular. Gidemedik ama en kısa zamanda onların yanında olacağız."

"GEÇEN SEZON KAÇAN ŞAMPİYONLUK..."

"Ben geçen seneki kaçan şampiyonluğa yanıyorum. Geçen sezon şampiyon olamamamız inanılmazdı. Fatih Terim'li, Hasan Şaş'lı, Ümit Davala'lı, Abdürrahim Albayrak'lı ve bir çok önemli isimli kadroyla şampiyonluğa gidiyorduk. Ne oldu anlamadım başkan seçime gitti ve şampiyonlıuğu kaçırdık. İçimde hep bir ukte olarak kalacak. Hayırlısı olsun..."

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.