Başkan Yarsuvat'tan ilk sözler...
25.10.2014

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın görevi bırakmasının ardından yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda Duygun Yarsuvat başkan seçildi. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından bir kon uşma yapan Yarsuvat, bu zaferin sevincini dinleyenlerle paylaştı.

İşte Yarsuvat'ın açıklamaları:

"Sevgili dostlar, sevgili Galatasaraylılar, buraya kadar gelerek sabah 10:00'dan bu saatlere kadar beklkediniz. Basın mensuplarına da çok teşekkür etmek istiyorum. Benim haberim yoktu seçimi canlı yayınladınız. Sizlere burada bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum."

"Bu seçimin sonucunun her zamna söylediğimiz gibi demokratik olduğunu görüyoruz. Divan heyetine de çok teşekkür etmek isterim. İrfan Aktar ve diğer mensuplar özveriyle çalıştılar ve bu işin altından çıktılar. Teşekkür etmek istediğim bir başka grup da seçim ofisinde sabahtan akşama kadar oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimin kazanılmasında yararlı işler yapan arkadaşlarımdır."

"Galatasaray camiası içinde bu bir seçimdir. Esasında birbirimizden hiçbir farkımız yoktur. Biz kardeşliği, insana sevgiyi ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaray böyle bir yetiştirme tarzına sahiptir. Bir hümanist kişilerden oluşuyoruz. Toplumlar içinde de farkımız buradan geliyor. Entellektüel seviyemiz yüksek olduğu için değil. İnsanı sevdiğimiz için farklıyız. Görüyorum ki sabahtan beri tüm enerjinizle buradasınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın bugünü ve yarını için birlikte olmayı istiyorum."

Her şey Galatasaray için. Teşekkür ediyorum."



"PRANDELLI KARARIM AYNI..."

"Zor bir görev devraldık. İyi bir seçim oldu. Rekabetçi bir ortam vardı. Yarından itibaren Galatasaray'ın sorunlarını ele alacağız. 3500 civarında katılımcı oldu. İstanbul trafii ve gösterilerin olduğu bir zamanda böyle bir katılımın olması sevindirici. Ben başkan olduğum için değil. Kim başkan olursa olsun Galatasaray'ın başarısı için 4. yıldızı isteyecektir."

"Prandelli'yle ilgili kararım hala aynı. Özellikle futbolla meşgul olacak arkadaşlarımızın verdiği raporlar çerçevesinde olacak. Benim görüşüm Prandelli'nin gitmesi yönünde değil."

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Filenin Sultanları'nın geniş kadrosu
Galatasaray'ın keskin nişancısı!
"Maça, Galatasaray için gitmedi"
Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Dursun Özbek'ten TFF seçimleriyle ilgili açıklama!
Panathinaikos'ta Fatih Terim kararı!
Lucas Torreira nefes aldırmadı!
Galatasaray'da Aurier yerine Preciado
Galatasaray'dan yılın sürprizi: Sadio Mane!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.