Ünal Aysal bomba bıraktı!
25.10.2014

Sarı-Kırmızılı camiada seçim konuşuluyor ancak Habertürk, Ünal Aysal’ın giderayak yeni gelecek olan yönetimi zorda bırakacak olaylara imza attığını ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde Wesley Sneijder’a bir kalemde ödeme yapan Aysal, diğer oyunculara üvey evlat muamelesi yaptı. Yönetimin, futbolculara biriken alacaklarına karşılık senet verdiği öğrenildi.

3 aylık verilen senetlerin ilk ödeme tarihinin 31 Ekim olduğu belirtilirken, bu paranın miktarının ise 10 milyon Euro olduğu kaydedildi. Kendi döneminde futbolculara ödemeye yapmayıp ileriki bir tarihe senet kesen Ünal Aysal, bugün seçilecek yeni başkanın kucağına 10 milyon Euro’luk bir bomba bıraktı. Böylece daha koltuğa oturmadan senet krizi ile karşı karşıya kalacak olan yeni başkanın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

FİYAT 5’TE 1’İNE DÜŞTÜ
Ünal Aysal’ın ikinci darbesi ise basketbol branşında oldu... 3 aydan bu yana yeni sezona dair hiçbir ödeme alamayan hatta geçen sezondan kalan primleri dahi ödenmeyen Erkek Basketbol Takımı dağılmak üzere. Geçen yıl Liv Hospital ile yaptığı sponsorluk anlaşması gereği yıllık 5.5 milyon dolar kazanan Sarı Kırmızılılar’ın biten sözleşmenin ardından Liv Hospital ile hala yeni anlaşma yapmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl verilen 5.5 milyon dolara karşın bu sezon önerilen 1 milyon dolarlık rakamı “komik” bulan yönetimin yine de ilişkilerin bozulmaması için maçlara Liv Hospital sponsorluğunda çıktığı kaydedildi. Öte yandan dün oyunculara yapılması gereken ödemelerin yine yapılmadığı kaydedildi. Yeni yönetimin bir çözüm bulamaması halinde kulübe ihtar çeken oyuncular 1 Kasım itirabıryla sözleşme gereği serbest kalacak.

Sinan Engin, Aysal'ın ayrılık nedenini bu sözlerler açıklamıştı

Kaynak: Habertürk
Diğer Haberler
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.