Gol atmak istiyormuş...
25.10.2014

Galatasaray maçı hakkında görüşlerini dile getiren İstanbul Başakşehir’in tecrübeli golcüsü Semih Şentürk, “Galatasaray, büyük bir camia, onlar bize Fenerbahçe galibiyetinin moraliyle ama Dortmund mağlubiyetinin moralsizliğiyle bize gelecekler. Karışık duygular içindeler. Derbi galibiyetinden sonra Şampiyonlar Ligi'nde mağlup olmaları, onların şimdi lige daha çok asılmalarını sağlayacak.” dedi.

"YENİLMEZLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Kendi takımını değerlendiren tecrübeli futbolcu, “Biz lige iyi başladık. Galip geleceğimiz maçları son anda berabere bitirdik. Beşiktaş'la beraber mağlubiyet görmeyen iki takımdan biriyiz. İnşallah bunu sürdürmek istiyoruz.” şeklinde yorum yaptı.

"TALİHSİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM"

Semih Şentürk, Prandelli ve Burak Yılmaz’ın Dortmund maçı sonrasındaki açıklamalarını ise “Bu açıklamaları talihsizlik olarak görüyorum. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarda oynuyorsan her zaman iddialısındır, hem ligde hem Şampiyonlar Ligi’nde galip gelmek zorundasın, özellikle içerideki maçlarda.” sözleriyle değerlendirdi.

"G.SARAY'A DA F.BAHÇE'YE DE..."

Galatasaray maçında da takıma katkıda bulunmak istediğini söyleyen Semih, “Her futbolcu gol atmak için sahaya çıkar. Ben de gol atmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Galatasaray'a da, Akhisar'a da, Fenerbahçe'ye karşı da aynı şekilde. Önemli olan takıma faydalı olup hocamın verdiği şansı iyi değerlendirmek. Her maç gibi inşallah bu maçta da gol atarım.”

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.