Yarsuvat'ın bombası Lucescu!
24.10.2014

Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli, Dortmund yenilgisi sonrasında verdiği demeçlerle iki başkan adayının da onunla ilgili müspet düşüncelerini yok etti. Maçtan öncesine kadar Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman, Prandelli'yi göndermeme konuusnda fikir birliğine varırcasına söylemlerde bulunurken, Dortmund maçı sonrasında B planları devreye sokuldu.

YARSUVAT GELİRSE LUCESCU

Duygun Yarsuvat'ın göreve gelmesi durumunda sarı-kırmızılılar Mircea Lucescu ile temas kuracak. Rumen teknik adamı ikna etmede en büyük koz ise Lucescu ile ilişkileri son derece iyi olan Abdurrahim Albayrak olacak. Değişiklik için gerekirse ilk yarının bitmesi beklenmeyecek. Lucescu konusunda önce zemini yoklayacak olan Yarsuvat yönetimi, karşıdan alacakları cevaba göre rotasını belirleyecek.

ROMANYA'YI REDDETTİ

Victor Piturca’nın ayrılmasıyla birlikte teknik direktör arayışlarına başlayan Romanya Futbol Federasyonu, öncelikle Shaktar Donetsk’i çalıştıran Mircea Lucescu’yu düşünüyordu.

23 Ekim Perşembe akşamı Ukrayna’ya giden Romanya Futbol Federasyonu başkanı Razvan Burleanu, Lucescu ve Shakhtar Donetsk yetkilileriyle bir araya geldi. Ukrayna ekibi, Lucescu'yu bırakmayacağını açıklarken, Burleanu da Romanya'ya eli boş şekilde döndü.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Shakhtar Donetsk CEO’su Sergei Palkin, Romanya’nın Lucescu’yu istediğini doğrularken, “Burleanu Kiev’e geldi ve bir görüşme gerçekleştirdik. Kulübümüzün bu konudaki duruşunu ona da ilettik. Lucescu iki takımı aynı anda çalıştırmayacak. Dikkati dağılabilir. Sanırım durum yeterince açık” diye konuştu. Romanya Futbol Federasyonu, Lucescu'nun hem Shakhtar Donetsk'i hem de Romanya'yı çalıştırmasını istiyordu.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Galatasaray'ın final ayı
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.