"G.Saray forması giyemeyecek"
23.10.2014

Euroleague'deki 71-64'lük Valencia galibiyeti sonrası Galatasaray Liv Hospital koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Ataman "Bu akşam bizim için altın değerinde bir galibiyet aldık. Sıkıntılı günler geçirdik. Her açıdan önemli bir galibiyet. İki tane önemli oyuncumuzun sakatlığı devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"ARTIK G.SARAY FORMASI GİYEMEYECEK"

Yedek guard Nolan Smith disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalması ile ilgili konuşan başantrenör, "Artık Galatasaray forması giyemeyecek. Bu yüzden rotasyonda sıkıntı yaşadık. Bildiğiniz sorunlarımız var. Özellikle buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların coşkusu, beş aylık aranın ardından takımla buluşmaları bize itici bir güç oluşturdu" diye konuştu.

"100 ÜZERİNDEN 100'LÜK BİR OYUNDU"

Mücadeleyi değerlendiren koç, "Saha içindeki liderimiz Arroyo'nun önderliğinde bütün takım coştu. İlk yarıdaki oyunumuz 100 üzerinden 100'lük bir oyundu. Hem set hücumlarında hem de hızlı hücumlarda kusursuzduk. İkinci devreye başlarken Valencia'nın pes etmeyeceğini biliyorduk. Bizim de oyun kurucu rotasyonunda sıkıntılarımız var. Pocius ve Sinan faul problemleri yaşadı, Arroyo yoruldu. Buna karşılık onlar da baskıyı arttırdılar. Organizasyonumuzun dışına çıkardılar. Benchten gelen uzunlardan katkı alamadık. Maçı 6-7 kişilik rotasyonla tamamladık. Şu aşamada değerli bir galibiyet. Yüreklerini ortaya koyan tüm oyuncularımı kutluyorum" şeklinde yorum yaptı.

"TRANSFERDEN ÖNCE ÖNEMLİ SIKINTILARIMIZ VAR"

Oyuncular ödeme yapılması gerektiğini ima eden Ergin Ataman, "Transferden önce halledilmesi gereken çok daha önemli sıkıntılarımız var. Bunları çözmemiz gerekiyor. Gündemimiz transfer değil. Önceliğimiz oyuncularımızı mutlu etmek" diyerek sözlerini noktaladı.



Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Erden Timur: "Hayalimize kavuşacağız"
Galatasaray'da dikkat çeken davet
Galatasaray'dan Davinson Sanchez'e şartlı izin!
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Julian Nagelsmann'dan iki yıllık imza!
Hakim Ziyech, Icardi'yi bile solladı
Sevilla'da Marcao kararı!
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.