Rakip Valencia...
22.10.2014

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu ikinci maçında yarın Valencia Basket ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 20.00'de başlayacak.

THY Euroleague birinci haftasında Kızılyıldız'a konuk olan sarı-kırmızılı takım Kombank Arena'da 20 bin kişinin yer aldığı dolu tribünler önünde maça iyi başlamasına karşın ikinci çeyrekte oyundan düştü ve maçı 76-68 kaybetmişti. Zoran Erceg 17 sayı 8 ribaund ile oynarken Pietro Aradori 11 sayı 6 ribaund 3 asist üretmişti. Savunma ise 2.21 metre boyundaki Marjanovic'i durduramamış ve Sırp pivot 22 sayı 10 ribaund kaydetmişti.

VALENCIA BASKET'İ TANIYALIM...

Valencia Basket ise ilk hafta maçında sahasında Olympiakos'a 68-71 mağlup olup Euroleague organizasyonuna kötü bir başlangıç yaptı. Spanoulis 21 sayı, Lojeski ve Sloukas 14'er sayı ile oynarken İspanyol temsilcisinin ribaundlarda 25-39 geride kalması dikkat çekmişti. Harangody 14 sayı, Buycks ve Romain Sato 11'er sayı, Van Rossom 10 sayı 4 asist ve Lucic 6 sayıyla oynamıştı.

Geçtiğimiz sezon finalde Trincheri'nin takımı Unics Kazan'ı iki maçta geçerek Eurocup şampiyonluğuna erişen Valencia Basket'te finaller MVP'si seçilen Justin Doellman Barcelona'ya transfer oldu. Son iki sezon Eurocup'ta geleceğin yıldızı ödülüne ulaşan Bojan Dubljevic ise takımla devam ediyor. Valencia'nın hocalığını bir dönem Efes Pilsen'i de çalıştıran efsanevi Hırvat oyuncu Velimir Perasovic yapıyor.

Kaynak: DHA
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.