Kaptan'dan Nuri ve Dortmund sözleri
21.10.2014

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Borussia Dortmund ile oynayacakları Devler Ligi 3. hafta mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Selçuk, Alman ekibinin zorlu bir rakip olduğunu kaydederken, Şampiyonlar Ligi'nde kendileri için önemli olanın istikrar olduğunu söyledi.

İŞTE SELÇUK'UN SÖZLERİ...

"Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek bizim için çok önemli. En son 2001-2002 yıllarında Galatasaray gruptan çıkmıştı. Biz bunu 3 yıla taşımak istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz. Galatasaray'ın rekorlarına bir yenisini eklemek istiyoruz."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPARAK..."

"Gruba iyi başlamadık ama bizim hedeflerimiz değişmedi. Dortmund'u burada yendiğimiz takdirde gruptan çkabileceğimizi düşünüyorum. Dortmund çok iyi takım. Son 2 yılda final oynadılar. Son maçlarında istedikleri sonuçları alamıyorlar ama bu onların iyi takım olduğunu değiştirmez. Elimizden geleni yaparak bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz."

TARAFTARLARA MESAJ

"Bu maçta en önemli etken seyircimiz olacak. Taraftarlarımız bizi maçın sonuna kadar desteklesinler. Onların desteğiyle Dortmund'u yenebileceğimizi düşünüyorum. Bizim her sene şampiyonlar Ligi'nde olmamız gerekiyor. Bu ligde istikrar önemli. İstikrar geldiğinde başarı da gelecektir. "

"NURİ YAKIN ARKADAŞIM, GALATASARAYLI"

"Tabii ki Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak büyük bir olay. Galatasaray olarak adını bu seviyede sürdürmek çok önemli. Nuri benim çok yakın arkadaşım. Milli Takım'dan yakın arkadaşlarımdan biri. Bir sakatlığı var oynayamayacak ama her zaman konuşuyoruz. Galataasaraylı olduğunu da biliyoruz. İlkay da var ayrıca Dortmund'da uzun bir sakatlıktan döndü."

"KENDİME İDOL OLARAK..."

"Kendime idol olarak bir ismi vermem doğru olmaz ama Galatasaray'ın tarihi başarılarını kazandığı UEFA Kupası'nı müzemize getiren tüm oyuncularla gurug duyuyorum."

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Bu kez ağır favoriyiz! İşte yeni oranımız
Kimmich attı Bayern evinde turladı
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF adaylığını açıkladı!
Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek!
Galatasaray'dan orta sahaya Arjantinli 10 numara
TFF Başkanlığı için ilk resmi aday!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu
Galatasaray'dan stopere sürpriz hamle: Martin Vitik
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.