Chedjou: "Dünya gördü"
21.10.2014

Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou, 2-1 kazandıkları derbi sonrasında özel açıklamalar yaptı. Maçın genelinde daha çok pozisyon arayan ve bulan taraf olduklarını söyledi. İkinci yarıda daha da etkili olduklarını belirten Chedjou “Farklı kazanabilirdik ama çok pozisyon harcadık. Bu galibiyet önümüzü açar” dedi.

DERBİ CAPSLERİ İÇİN TIKLAYIN...

‘ALMAN LiGiNDE KÖTÜLER AMA...’

Sözü yarın Aslantepe'de Borussia Dortmund'la yapacakları Şampiyonlar Ligi grup maçına getiren Chedjou "Çok zor maç olacak. Dortmund, Köln maçını kaybetti. Son dönemde ligde yara aldılar. Ama bu bizi rahatlatmıyor. Dortmund çok güçlü bir takım ve Şampiyonlar Ligi farklı. İddiamızı sürdürmek istiyorsak mutlaka kazanmalıyız. Elbette derbi galibiyeti moral oldu. Ama Dortmund maçı çok daha zor. Üst düzey mücadele edip, en az hatayla oynamalıyız. Bu yüzden iyi hazırlanıp, yüksek konsantrasyonla maça çıkacağız. Çünkü karşımızda gerçekten üst düzey bir takım var. Bu, derbi maça benzemez" dedi.

‘SAHADA DOST OLAMAYIZ’

Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe'yle sahada asla dost olamayacaklarını ancak saha dışında durumun farklı olduğunu belirtti. Sarı-Lacivertli futbolcularla çok iyi ilişkileri olduğunu belirterek “Sahada düşman gibiyiz. Fakat maç bittikten sonra arkadaşlığımız devam eder. Bu asla değişmez. Maçtan sonra soyunma odasına giderken beni ve Moussa Sow'u görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Sahada çok çetin bir mücadele verdik. Ama maçtan sonra sarıldık” şeklinde konuştu.

“Tüm dünya gördü topun çıktığını”

GALATASARAY-DORTMUND MAÇINI YERİNDE CANLI İZLE!

Chedjou, derbinin 90+5’inci dakikasında Fenerbahçe’nin attığı golü de değerlendirdi. Gol öncesi Fenerbahçeli Hasan Ali’nin topu taca çıktıktan sonra oyun alanına çevirdiğini belirten Chedjou “Gerçekten şaşkınım. Ne söylenebilir ki? Tüm dünya topun dışarı çıktığını gördü. Ama hakemler oyunu devam ettirdi. Ben kontrollü biçimde topun peşinden gittim. Topun tamamen oyun alanı dışına çıktığını gördüğüm için durdum. Görüntüler ortada. Kimin şüphesi olabilir mi? Ama devam ettirdiler. Şaşkın ve üzgünüm ne diyebilirim ki, hak etmediğimiz biçimde bir gol gördük kalemizde" diye konuştu.

Kaynak: Bugün
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.