Sneijder'in menajeri: "Sözleşme..."
20.10.2014

Fenerbahçe maçında attığı iki mükemmel golle Avrupa basınında pek çok haberin konusu olan Wesley Sneijder'le ilgili olarak menajeri Guido Albers önemli açıklamalar yaptı.

Sneijder'in son alacaklarını tahsil ettiğini belirtti, "Bundan sonda ödemelerle ilgili sorun yaşanmayacağını umuyorum. Biz bir iş yapıyorsanız bunun karşılığını almalısınız. Ama Sneijder bunları asla sorun yapmadı. Onun bu konuda bir düşüncesi olamaz. Bunu ben düşünürüm; çünkü bu benim işim. Wesley sadece futboluna konsantre oluyor" dedi.

"ARKADAŞLARI ONU OMUZLARA ALDI"

Radyospor'a konuşan Albers, "İnanılmaz bir goldü. Biz bu gollerle çok gururluyuz. Tüm Avrupa basını gollerin harika olduğunu ve derbide Wesley'nin Galatasaray'a çok yardımcı olduğunu söylüyor. Wesley her zaman daha fazla başarı ister. Her zaman bir sonrakini kazanmak ister. Başarı konusunda doyumsuzdur. Şimdi Borussia Dortmund maçına çevirdi tüm dikkatini. Galatasaray ile hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek ve Galatasaray'la her sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak onun için büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu. 

"HAGI GİBİ BİR EFSANE OLABİLİR"

"Wesley, Hagi gibi bir efsane olmayı hedefliyor mu?" şeklindeki soruya Albers, "Evet, olabilir. Ama yeni yönetimin, kulübün bu konudaki düşüncelerinin ve elbette ki yeni başkanın bu konudaki tavrı çok önemli. Gördüğüm kadarıyla şu anda kulüp pek çok şey düşünüyor. Gazetelerden bazı şeyler okuyorum. Ödemelerle ilgili zor bir durum gözüküyor. Her şey kulübe bağlı; ama Galatasaray fantastik bir kulüp. Wesley için özel bir yer" ifadelerini kullandı.

"DORTMUND MAÇI HİÇ KOLAY OLMAYACAK DİYOR"

Derbiden sonra Sneijder'le konuştuğunu ifade eden Guido Albers, "Wesley, 'Benim için harika bir andı' diyor. Takım arkadaşları onu omuzlara almışlar. Herkes, tüm çalışanlar onu tebrik ediyordu. Gerçekten iki mükemmel şut ve onun için çok özel anlar. Wesley gerçekten çok iyi bir insan. Galatasaray için çok faydalı ve iyi bir karakter. Bence inanılmaz bir futbol örneği verdi. Borussia Dortmund maçıyla da ilgili konuştuk. Dortmund'un seviyesi gerçekten çok yüksek. Bu yarışmada final oynadılar. Wesley kolay olmayacağına inanıyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar iyi oynayamadı. İyi sonuçlar olmadı. Takım çok iyi mücadele etmeli. Yoksa Dortmund karşısında şansınız olmaz" dedi.

"MALİ KOŞULLAR ÇOK ZORLAYICI GÖZÜKÜYOR"

Galatasaray'daki seçimler nedeniyle sözleşme uzatma konusunda şu anda sarı kırmızılı yetkililerle görüşmediklerini belirten Albers, "Şu anda kiminle konuşacağımı bilmiyorum. Türk basınında her iki başkan adayının da Wesley'nin sözleşmesini uzatmak istediği yönünde haberler olduğunu duydum. Ancak bunlar alışılmış seçim kampanyaları içerisindeki söylemler olabilir. Ben hala aynı noktadayım. Biz devam etmek, sözleşme uzatmak istiyoruz. Wesley, Galatasaray'ı çok seviyor ve kariyerini orada noktalamak istiyor. Ama daha önce üç kez söyledim. Mali fair play konulları... Mali durum gerçekten kulübü yönetenler için zor. Bu durum karşısında onlar için evet demek zor. Yeni başkana bağlı, iyi bir organizasyon gerekiyor ve tabii ki futbolcuların paralarını ödemek için kaynak... En iyi koşulların oluşması gerekir. Ama Wesley kalmak istiyor. Yeni yönetim sözleşme uzatmak için teklif verirse biz varız. Konuşuruz elbette. Ama teklif vermezlerse ne yapabiliriz. Wesley'nin hali hazırda devam eden bir sözleşmesi var" şeklinde konuştu. 

Guido Albers bir kaç hafta içerisinde İstanbul'a geleceğini sözlerine ekledi.

SNEIJDER'İN MAÇ SONUNDA SÖZLERİ..

Kaynak: Radyospor
Diğer Haberler
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Bir makineye dönüştü: Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'dan tepki!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Hakemlerin kayıt korkusu!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'un Ziyech planı
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.