G.Saray'da sürpriz aday!
02.10.2014

Galatasaray'da olağanüstü genel kurulda seçim tek adaylı olmayacak. 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda başkanlık yarışına Alp Yalman'ın karşısında Duygun Yarsuvat da seçime giriyor.

Galatasaray'da daha önce yöneticilik ve divan başkanlığı yapan Duygun Yarsuvat, 2004-2008 yılları arasında da Galatasaray Üniversitesi'nde rektör olarak görev yapmıştı.

Alp Yalman'ın listesinin Adnan Polat'a yakın isimlerden oluştuğu iddialarının yanısıra Duygun Yarsuvat'ın son günde seçime girecek olması sarı kırmızılı kulübün seçim heyecanını artırmış olacak.

Duygun Yarsuvat'ın listesinde Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan bazı isimlerin yer alacağı da öğrenilirken, futbol şubesi için de Abdürrahim Albayrak'ın da Yarsuvat'ın listesinde yer alması kesinlik kazandı.

DUYGUN YARSUVAT KİMDİR? 

1957 yılında Galatasaray Lisesi'nden ve 1961 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı. Türk Ceza Hukuku Derneği Başkanıdır. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığı görevinde de bulunan Duygun Yarsuvat, Erdoğan Teziç'in Aralık 2003'te YÖK Başkanlığı'na getirilmesinin ardından GSÜ rektörlüğüne aday olmuş ve 2004 yılındaki seçimlerin ardından rektörlüğe seçilmiş bu görevini 2008 yılına kadar sürdürmüştür. Ayrıca 2010 yılı sonu itibariyle İstanbul Barosu'nca Türkiye Barolar Birliği delegeliğine seçilmiştir ve halen bu görevi sürdürmektedir.

Ünal Aysal'ın işaret ettiği Cemal Özgörkey dün seçimeye girmeyeceğini açıklamıştı.

Arsenal ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından spor programcısı Serhat Ulueren, mevcut başkan Ünal Aysal'ın sarı-kırmızılı kulübün ekonomik durumundan dolayı ülkeden kaçacağını iddia etti. 

ÜNAL AYSAL'IN BAŞKAN ADAYI CEMAL ÖZGÖRKEY

Kaynak: DHA
Diğer Haberler
Kimmich attı Bayern evinde turladı
Bunun adı ŞAMPİYONLUK modu!
Alanya'da kazandıran ekip ruhu!
Almanlar, Barış Alper için kesenin ağzını açtı
Çılgın maç sona erdi: Real Madrid, City'yi penaltılarda devirdi!
Galatasaray'da Süper Kupa ve Ali Koç'a gönderme!
CL'de son yarı finalistler belli oluyor!
Galatasaray'da Süper Kupa için kutlama hazırlıkları tamam
TFF Başkanlığı'na bir aday daha!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.