Aysal'ın adayı Özgörkey
30.09.2014

UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması için takımı ile birlikte Londra'ya giden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Atatürk Havalimanı'nda başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu söyledi.

Cemal Özgörkey'in adaylığını, biraz sonra kendisinin açıklayacağını belirten Ünal Aysal, "Cemal Özgörkey'i destekliyorum. Kendisinin Galatasaray için çok faydalı işler yapacağına inanıyorum. Kendisi de donanımlı bir şekilde hazırlandı" dedi.

Cemal Özgörkey kimdir?

1959 yılında İzmir'de doğan Cemal Özgörkey, orta öğrenimini İzmir Saint Joseph, liseyi 1979 yılında İstanbul Galatasaray Lisesinde tamamladıktan sonra ABD' ye giderek Atlanta'da Oglethorpe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümünü bitirmiştir. İş hayatına; Türkiye'de 1984 yılında Özgörkey Grubu Coca-Cola Şişeleme İzmir Pre-Mix Müdürlüğünde başlayan Cemal Özgörkey, 1987 yılında başladığı Coca – Cola İzmir Kemalpaşa Fabrika Müdürlüğü görevini 1990 yılına kadar yürüttü. 1990 –1996 yıllarında grubun fabrika yönetimlerinden sorumlu genel koordinatör yardımcılığı pozisyonunda bulundu.

Özgörkey, 1997 yılından bu yana plastik, ambalaj ve meyve suyu konsantresi sektörlerinde faaliyet gösteren Özgörkey Holding'de Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2009 yılından bu yana da meyve ve sebze suyu konsantresi sektörlerinde faaliyet gösteren Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş' nin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdürmektedir.

DAHA ÖNCE YÖNETİCİLİK YAPTI

2008-2010 tarihleri arası Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Özgörkey, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) kurucu üyeliği ve 1991-1996 tarihleri arasında da İzmir Atlıspor Kulübü Başkanlığını yürütmüştür. Halen İzmir ve İstanbul Atlıspor Kulüpleri üyesi olan Özgörkey, Brezilya Antalya Fahri Konsolosluğu, Oglethorpe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Defne – Muhtar Kent Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Kaynak: DHA
Diğer Haberler
Mertens'ten Napoli itirafı!
Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına kanca: Listede 1 numara!
Sevilla'da Marcao kararı!
Erden Timur: "Hayalimize kavuşacağız"
Shevchenko'dan görülmemiş karar: Hakemlere yalan testi!
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Julian Nagelsmann'dan iki yıllık imza!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.