"Dönersem keserler"
30.09.2014

Galatasaray'da kongre rüzgarları tüm hızıyla sürüyor... Sarı-Kırmızılı camiada büyük bir kesim Başkan Ünal Aysal'ı kararından vazgeçirmek için hamle üstüne hamle yapıyor. Sarı-Kırmızı İş Platformu Başkanı Esak Akbülbül ve yardımcısı Murat Kökbudak ile Galatasaray Düşünce Derneği'ni ofisinde kabul eden Ünal Aysal son günlerde yaşadığı sıkıntıları dernek yetkilileriyle etraflıca görüştü. Ünal Aysal kendisine geri dön çağrısında bulunan dernek yetkililerine, "Hepinize teşekkür ediyorum. Bana duyduğunuz saygı ve sevgi beni fazlasıyla mutlu etti. Ancak kararımdan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

SEÇİM KARARI ALMAYA BENİ ADETA ZORLADILAR
Kendisinin seçim kararı alınması için zorlandığının altını çizen Aysal, "Şimdi döneceğimi söylesem ağır eleştiriler gelir. Dönersem yine beni keserler" dedi.

ÇIKACAK ADAYA DESTEK VERİN
Aldığı karardan vazgeçmesinin mümkün olmayacağını dile getiren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Beni vazgeçirmeniz yerine ortaya çıkan adaya destek vermenizi öneririm. Ben de çıkacak adaya elimden gelen desteği sonuna kadar vermeye kararlıyım" dedi.

AYSAL'IN TERCİHİ ALP YALMAN'DAN YANA
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kongrede isim vermese de Alp Yalman'ı işaret ettiği öğrenildi. Alp Yalman'ın kendisinden sonra başa geçecek bir lider olduğunu yakın çevresine söyleyen Aysal'ın, "Yalman tecrübesiyle bu göreve fazlasıyla layık bir isim" dediği ortaya çıktı.

AYSAL HALA İKNA EDİLEMEDİ
G.Saray camiası Ünal Aysal'ı kararından vazgeçirmek için büyük bir uğraş veriyor. Ancak Aysal'ın şu ana kadar döneceğine dair bir işaret vermemesi umutları tüketiyor. Buna rağmen camianın önde gelenleri son güne kadar ikna turları yapacak.

BAŞIMIZ DİK AYRILMALIYIZ
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Arsenal gibi bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyleyerek, "Zihinsel olarak hazır ve agresif olmalıyız" dedi. Arsenal'in istikrarlı bir takım olduğuna dikkat çeken İtalyan hoca, "Yıllardır aynı hocayla çalışıyorlar. Bizim taraftarımız ise nerede olursak olalım yanımızda olacak. Biz Türkiye ve Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Kendi oyunumuzu ortaya koyarak sahadan başımız dik ayrılmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: Takvim
Diğer Haberler
Galatasaray rekora koşuyor: "Direksaray"
Kritik gollerin adamı: Barış Alper
TFF Başkanlığı için ilk resmi aday!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Galatasaray'dan orta sahaya Arjantinli 10 numara
Galatasaray'da tarihi gelir: 2.8 milyar TL
Yazarlardan Galatasaray yorumları
Galatasaray, Real Madrid'in kaptanını istiyor
Galatasaray'da Süper Kupa için kutlama hazırlıkları tamam
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.