Arsenal'ı imha planı!
30.09.2014
Şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kaybetmesiyle Süper Lig’de rahat bir nefes alan Galatasaray, rotayı tamamen Şampiyonlar Ligi’ndeki Arsenal deplasmanına çevirdi. Hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla sürdüren Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Cesare Prandelli de analizini tamamladı ve zafer planını hazırladı.

Dünkü idmanla birlikte Arsenal maçının taktik provasını yaptıran İtalyan hoca, öncelikle kalabalık bir orta saha kurarak, İngiliz ekibinin seri pas yapma alışkanlığını kırmak istiyor. İkinci bölgede sürekli baskı yapılması talimatı veren Prandelli, Londra’da öğrencilerine daha çok kontradan gol aratacak.

Bu nedenle ileri uçta Burak’ın, kanatlarda da Olcan ile Bruma gibi çabuk oyuncuların oynaması bekleniyor. Sneijder ise merkezdeki Selçuk ve Melo ikilisine yakın oynayacak. Sahaya üçlü savunmayla çıkılması halinde, merkezdeki ekibe Dzemaili de eklenecek.


Eksik oyuncu yok


Aslan’ın dev maçtaki asıl silahı ise duran toplar olacak. Prandelli, dünkü idmanın bir bölümünü tamamen duran top organizasyonuna ayırdı. Kornerler, serbest vuruşlar hatta taçlar bile değerlendirilecek. Bu konuda Chedjou’nun formuna güveniliyor. Geçen sezon Chelsea maçında kafa golü atan, son olarak Sivasspor’u da boş geçmeyen Kamerunlu oyuncu, rakip ceza sahasında bir gol silahı gibi görev yapacak. Takımda sakat ya da cezalı oyuncu olmaması ise teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan flaş paylaşım!
Bilyoner Rakipbul Ligi'nde final heyecanı yaklaşıyor
Okan Buruk'tan derbi mesajı
Alanyaspor'dan Mehmet Büyükekşi'ye destek açıklaması
Galatasaray'ın Adana kafilesinde sürpriz eksik
Galatasaray'ın gözü rekorda
Galatasaray'da beklenen imza yükleniyor: Okan Buruk
Şenes Erzik: "TFF ile UEFA ve FIFA'nın ilişkileri son derece sağlam"
Basketbolda hafta Galatasaray maçıyla başlayacak
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.