Taraftar çok net! "Aysal aday olmasın"
23.09.2014

Galatasaray'da tüm gündem seçime odaklandı. Sarı-kırmızılılarda mevcut başkan Ünal Aysal'ın aday olup olmayacağı henüz kesinlik kazanmazken, Galatasaray taraftarların ekseriyeti Aysal'ın görevinde devam etmemesini istiyorlar.

Galatasaray taraftarlarının sanal ortamdaki popüler sitesi Webaslan.com'da düzenlenen, "Sizce Aysal görevine devam etmeli mi?" sorulu ankete tam 32 bin 391 kişi katıldı. "Aysal devam etmesin" diyenlerin ortanının 22 bin 612 kişi olması (%69.8) dikkate değer bir unsur oldu.

Başkan Aysal'ın devam etmesini isteyen kişi sayısı ise 9 bin 779 kişiyle sınırlı kaldı.

YARIN AÇIKLAYACAK

Olağanüstü Kongre kararı alan Galatasaray'da gözler Başkan Ünal Aysal'a çevrildi. Aysal, Ekim ayında yapılacak seçimde başkanlığa yeniden aday olup olmayacağını Çarşamba günü 22.30'da TRT1 Stadyum programının canlı yayınında açıklayacak.

Ersin Düzen ve Hakan Ünsal'ın sorularını yanıtlayacak olan Başkan Ünal Aysal'ın, yöneticilerle arasındaki sorunlardan, TFF ve Fenerbahçe ile yaşanan gerilime, Fatih Terim'le ayrılık sürecinden, arka arkaya puan kayıplarıyla eleştirilerin hedefinde olan Teknik Direktör Prandelli'ye kadar bir çok konuda tarihi açıklamalar yapması bekleniyor.

YENİ ANKETİMİZ
%%ANKET_256%%


Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Şenes Erzik: "TFF ile UEFA ve FIFA'nın ilişkileri son derece sağlam"
Galatasaray'ın gözü Klaassen'de
Galatasaray'da 'Dayı' kayıplarda!
Adana Demirspor - Galatasaray: Muhtemel 11'ler
Alanyaspor'dan Mehmet Büyükekşi'ye destek açıklaması
Okan Buruk'tan flaş paylaşım!
Galatasaray'da kart alarmı!
Mehmet Büyükekşi kararını verdi!
Galatasaray'ın Adana kafilesinde sürpriz eksik
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.