"Alp Yalman geri döner"
23.09.2014

Duayen gazeteci Hıncal Uluç,Galatasaray'daki seçim süreciyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Uluç'un açıklamaları:

"Ben bu kongre kararının arkasında Faruk Süren'in varlığını süzüyorum. Faruk Süren, Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarından bir tanesi... 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldıran takımın başkanı oydu ve o noktaya Galatasaray bir günde gelmedi.

Arka arkaya 4 yıl Türkiye şampiyonu oldu, arka arkaya 4 yıl Şampiyonlar Ligi'ne girdi, sonunda UEFA'yı kaldırdı. Bütün bu dönemde başkan Süren'di. Faruk Süren'in bu başarısına kimse bir şey diyemez.

Ama bu Faruk Süren garip bir şekilde Ünal Aysal neredeyse yanı başında olmaya başladı.

Maçta yanı başında, tribünde yanı başında, locada yanı başında, düğünde yanı başında, bilmem nerede yemek yiyorlar yanı başında, Divan'da yanı başında!.. Faruk Süren garip bir şekilde hep yanında!..

Faruk Süren'i de yakından tanıyorum. Yıllardır dostum... Benim tanıdığım Faruk Süren'in, Ünal Aysal gibi bir adama destek olmasını aklım hayalim almıyor. Galatasaray'ı bitiren adamın yanında Faruk Süren nasıl olur? 'Yeniden kongre yap, bu yönetimi değiştir' fikrinin Faruk Süren'den geldiğini adım gibi biliyorum. Zaten gazetelerde yapılan konuşmaları da okuyorum. "Ünal yeniden aday olmalı" diye nasıl da yürekten desteklemiş.

Faruk başkanın bir tek 'Bunu ben tezgahladım' demediği kalmış!"

"Bence mahkum değil... Alp Yalman dönüş yapmak üzere... 'Ben adayım' diye çıkacak ortaya...

Namık Kemal'in meşhur şiiri vardır ya; Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini!

Galatasaray o durumda... Alp Yalman, Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi başkanlarından biri ve de yüreklidir.

25 Ekim'den sonra Galatasaray'da Alp Yalman-Mustafa Denizli yönetimi görürseniz şaşmayın."

"Bir Galatasaray Başkanı, Divan Kurulu'nda Fatih Terim'den "Birinci antrenör" diye söz eder mi! İsmini telaffuz etmemek için... "Birinci antrenör" dediği kişi Terim!.. Galatasaray'ın tarihi Ünal Aysal'ı çizer geçer. Terim o tarihe çakıldı. Adamdaki kine, nefrete bak! "Mancini" diyor, "Prandelli" diyor; Terim için "Birinci antrenör" ifadesini kullanıyor! "Fatih Terim 122 milyon dolar harcamış, Mancini 27 milyon dolar harcamış, Prandelli 19 milyon dolar harcamış..." Kim harcadı bu paraları; Fatih Terim, Mancini, Prandelli mi yoksa sen mi! Galatasaray'ın transferlerini kim yaptı?

Fatih Terim'in verdiği 20 kişilik listeyi açıklar mı Ünal Aysal? Bunlardan kaçını ve hangi sıradakileri almış? Fatih'in listesinden; 15. sıradan sonra 3 kişi aldı. Kendisi 'çileklerim' diyerek Drogbaları aldı, Sneijderleri aldı.

Alan kendisi... Fatih'in bunlarla ilgili hiçbir talebi yok. 122 milyon doları kendi harcadı.

Böyle bir adam...

Gittikçe ufalan, gittikçe küçülen, gittikçe ne olduğunu ortaya koyan bir adam ve bunun yanında Faruk Süren var! Aklım hayalim hakikaten almıyor!"

Diğer Haberler
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Bir makineye dönüştü: Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'dan tepki!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Hakemlerin kayıt korkusu!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'un Ziyech planı
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.