Alma Aslan'ın ahını...
22.09.2014

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuığu Fluminense forması giyen sol bek Carlinhos serbest kalıyor. Galatasaray'ın uzun süre transfer için bastırdığı Carlinhos'a sözleşme uzatmak için söz verilse de bu söz yerine getirilmedi. Brezilyalı oyuncu, kendisine sözleşme önerilmezse yeni yılda serbest oyuncu olacak.

Carlinhos, "Kulüpten bir teklif almadım. Basında hakkımda bazı şeyler yazılsa da bunlar doğru değil. Sessizliğimi koruyorum ve bir basın toplantısı yapmayacağım. Çünkü söyleyeceğim bir şey yok. Futboluma odaklanmak zorundayım. Ayrılık olacaksa geldiğim gibi giderim. 1.5 yıl önce sözleşmemin uzatılması gündem geldi; ama şimdi değil. 4 milyon Euro teklif gelmesine rağmen beni satmadılar. Ben bir profesyonelim, sözleşmemin son gününe kadar burada onurla oynayacağım. Burada oynamayı seviyorum ama henüz bir teklif yok" diye konuştu.

Galatasaray'ın teklifinden sonra hocası Rodrigo Caetano'dan sözleşme uzatma sözü alan Sambacı'ya verilen bu vaat, yeni teknik direktörle birlikte unutuldu. Galatasaray Carlinhos'tan vazgeçerek Gremio'dan Alex Telles'i transfer etti.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Bir makineye dönüştü: Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'dan tepki!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Hakemlerin kayıt korkusu!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'un Ziyech planı
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.